Οι νύχτες γιορτής είναι και πάλι εδώ!

Κώστας Ζάλιαρης
Οι νύχτες γιορτής είναι και πάλι εδώ!

bet365

Η φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ κάνει επιτέλους σέντρα! Οι καθημερινές αποκτούν ξανά νόημα και η κόντρα της Παρί με την Άρσεναλ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας της 1ης αγωνιστικής των γκρουπ.

Το σεντόνι θα κουνηθεί ξανά, θα ηχήσει ο ύμνος που λατρεύει κάθε άνδρας και η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική γιορτή σε συλλογικό επίπεδο, θα ξεκινήσει.

Στον Α' όμιλο, οι προβολείς του «Παρκ ντε Πρενς» ανοίγουν και η Παρί Σεν Ζερμέν, δίχως τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς πλέον, υποδέχεται την Άρσεναλ! Το παιχνίδι συγκεντρώνει τη μεγαλύτερη λάμψη της βραδιάς με τους κυρίαρχους της Γαλλίας να έχουν πραγματοποιήσει μέτριο ξεκίνημα στο Championnat και τον Βενγκέρ στους «κανονιέρηδες» να κάνει λόγο για το ωριμότερο και πιο έτοιμο ρόστερ των τελευταίων ετών, ενόψει των προκλήσεων που θα προκύψουν.

Για το ίδιο γκρουπ, η Βασιλεία που έχει καταφέρει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις να μετατρέψει σε φρούριο την έδρα της, υποδέχεται τη Λουντογκόρετς.

Στο Κίεβο έχει ταξιδέψει η Νάπολι του Μαουρίτσιο Σάρι για την αναμέτρηση με τη Ντιναμό στον Β' όμιλο. Οι «παρτενοπέι» επιστρέφουν στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ έπειτα από τρία χρόνια και κοντράρονται με τους φιλόδοξους Ουκρανούς. Την ίδια στιγμή, η Μπενφίκα θα υποδέχεται τη Μπεσίκτας που δεν το... έχει και πολύ με τις πρεμιέρες.

Η... πληγωμένη Μπαρτσελόνα μετά το κάζο που υπέστη από την Αλαβές στην Πριμέρα Ντιβισιόν αντιμετωπίζει στο «Καμπ Νόου» την... αλλοπρόσαλλη Σέλτικ, η οποία βρέθηκε στους ομίλους με τα χίλια ζόρια έπειτα από τις καταστάσεις που αντιμετώπισε στα προκριματικά, ενώ, προέρχεται από τον θρίαμβο επί της Ρέιντζερς στο πρώτο old firm της Πρέμιερ Σκωτίας έπειτα από το 2012.

Πάλι τη Γκλάντμπαχ αντιμετωπίζει η Μάντσεστερ Σίτι μετά τις περσινές συναντήσεις τους, με τους «πολίτες» μόνους πρώτους στην Πρέμιερ, με νίκη στο ντέρμπι απέναντι στη Γιουνάιτεντ και με στόχο την πορεία μέχρι τέλους με τον Πεπ στον πάγκο.

Τέλος, στο 4ο γκρουπ και τα δύο παιχνίδια που διεξάγονται απόψε, η Μπάγερν Μονάχου στη θεωρία έχει πανεύκολο έργο κόντρα στη Ροστόφ η οποία θα χρησιμοποιήσει την επίσκεψη στην «Allianz Arena» ως ένα μεγάλο μάθημα ενόψει της συνέχειας, ενώ η Ατλέτικο που τα έχει βρει σκούρα φέτος στο πρωτάθλημα με τον Έμερι στον πάγκο, ταξίδεψε στο Αϊντχόφεν για το ματς με την PSV.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα (21:45):

Α' όμιλος:

Παρί Σεν Ζερμέν – Άρσεναλ (ΟΤΕSport2 HD)

Βασιλεία – Λουντογκόρετς

Β' όμιλος:

Ντιναμό Κιέβου – Νάπολι (ΟΤΕSport7 HD)

Μπενφίκα – Μπεσίκτας (ΟΤΕSport 8 HD)

Γ' όμιλος:

Μπαρτσελόνα – Σέλτικ (OTESport 3 HD)

Μάντσεστερ Σίτι – Γκλάντμπαχ (OTESport 4 HD)

Δ' όμιλος:

Μπάγερν Μονάχου – Ροστόφ (OTESport 5 HD)

Αϊντχόφεν – Ατλέτικο Μαδρίτης (OTESport 6 HD)

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα