Τζαβέλλας: «Η πρόκριση εξαρτάται από εμάς»

Τζαβέλλας: «Η πρόκριση εξαρτάται από εμάς»

Τζαβέλλας: «Η πρόκριση εξαρτάται από εμάς»

bet365

Ο Γιώργος Τζαβέλλας δεν συμφωνεί με όλους όσοι υποστηρίζουν, ότι ο ΠΑΟΚ, μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα, είναι το φαβορί για την πρόκριση απέναντι στον Άγιαξ.

Ο Έλληνας διεθνής κεντρικός αμυντικός δεν θέλησε σε καμία περίπτωση να μπει στο παιχνίδι των λέξεων και των εντυπώσεων πριν από τη μεγάλη «μάχη» της Τούμπας.

«Εμείς πρέπει να ασχοληθούμε με το δικό μας παιχνίδι, αυτό έχουμε κάνει από την στιγμή που γυρίσαμε από την Ολλανδία. Είναι ένας αγώνας που θα κριθεί στις λεπτομέρειες και αυτές πρέπει να προσέξουμε. Ο Άγιαξ είναι μια μεγάλη ομάδα, αλλά πιστεύω ότι η πρόκριση εξαρτάται από εμάς.

Όπως τόνισε το 1-1 του πρώτου αγώνα στο Άμστερνταμ ανήκει στο παρελθόν. «Μας έδωσε ψυχολογία η καλή εμφάνιση στο Άμστερνταμ και περισσότερο χρόνο για δουλειά», αλλά όπως εξήγησε το αποτέλεσμα στην Ολλανδία δεν χρίζει φαβορί τον ΠΑΟΚ.

«Δεν ξέρω από που προκύπτει ότι είμαστε φαβορί. Ο Άγιαξ είναι το φαβορί όπως δήλωσαν οι άνθρωποι του και πλέον πρέπει να το αποδείξουν. Ας αφήσουμε τα όσα λέγονται και ας κοιτάξουμε τι θα γίνει στην πράξη.

Ο ΠΑΟΚ αρνείται τον ρόλο του φαβορί γιατί δεν είναι. Πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα εκεί, αλλά παίζουμε με μια μεγάλη ομάδα. Αν υιοθετήσουμε τον τίτλο του φαβορί, έχω την αίσθηση ότι τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν καλά για εμάς».

Ο Έλληνας διεθνής άσος του «Δικεφάλου» πιστεύει ότι η Τούμπα και ο κόσμος θα παίξουν το ρόλο τους στην εξέλιξη της ρεβάνς.

«Η Τούμπα σίγουρα θα παίξει τον... ρόλο της. Θα πρέπει να δείξουμε υπομονή όλοι μας. Θα είναι παιχνίδι λεπτομερειών. Η ομάδα θα πρέπει να πάρει το sold out σαν μια εκδήλωση συμπαράστασης του κόσμου, θα πρέπει να τα δώσουμε όλα. Χωρίς πίεση πριν το παιχνίδι, ζούμε για τον αγώνα αυτόν, όπως και όλη η πόλη. Θετική ενέργεια και έχουμε πιθανότητες να περάσουμε στην επόμενη φάση», τόνισε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα