Κρίση... ειλικρίνειας από τον Μπαλοτέλι!

Κρίση... ειλικρίνειας από τον Μπαλοτέλι!

Κώστας Ζάλιαρης
Κρίση... ειλικρίνειας από τον Μπαλοτέλι!

bet365

Που και που έχει... εκλάμψεις ωριμότητας και ειλικρίνειας ο Μάριο Μπαλοτέλι! Ο Ιταλός φορ αφήνει άναυδο τον κόσμο με τα όσα δηλώνει για την απουσία του από το Euro και αφήνει υπόσχεση για το μέλλον...

Ο... ιδιαίτερος, Μάριο Μπαλοτέλι, το παιδί που δεν έχει αφήσει τα όσα πέρασε στην παιδική του ηλικία, να μείνουν εκεί και να χτίσει έναν νέο, πιο δυνατό, ήρεμο και σοβαρό χαρακτήρα, μίλησε στην «Corriere della Sera» ενόψει του αποψινού προημιτελικού της «σκουάντρα ατζούρα» με τους Γερμανούς και τα όσα είπε, θυμίζουν τον ποδοσφαιριστή του περασμένου καλοκαιριού.

Εκείνου, δηλαδή, που όταν επέστρεψε στη Μίλαν έδειχνε έτοιμος για κάτι καινούριο, όμως ξανά δεν κράτησε το λόγο του...

Παίξε νόμιμα με 100+ Ειδικά Στοιχήματα στη Vistabet

«Ακούω ορισμένους που λένε ότι έπρεπε να είμαι στο Euro και πως γίνεται ο Κόντε να μη με υπολογίζει... Κι εγώ στη θέση του, το ίδιο θα έκανα. Δεν θα με έπαιρνα μαζί. Ξέρω τι μπορώ να κάνω και ποιες είναι οι δυνατότητές μου. Μπορώ να πείσω οποιονδήποτε προπονητή και να δείξω ότι μπορώ να είμαι μόνιμο στέλεχος της ομάδας, ωστόσο, δεν ήμουν σε τέτοια θέση φέτος. Ο καλός Μπαλοτέλι τα μπορεί όλα. Όχι όμως ο ποδοσφαιριστής που ήμουν φέτος...» ανέφερε ο τρελο-Μάριο, που αναφερόμενος στο μέλλον του, είπε:

«Αυτή τη στιγμή είμαι στη Λίβερπουλ γιατί ξέρω ότι η Μίλαν δεν θέλει να με αγοράσει, επομένως επιστρέφω στην ομάδα που ανήκω. Εύχομαι να δείτε έναν άλλο Μάριο με τη νέα σεζόν».

 

SERIE A Τελευταία Νέα