Νέες επαφές του ΠΑΟΚ για τον Ματέους

Gazzetta team
Νέες επαφές του ΠΑΟΚ για τον Ματέους

bet365

Το όνομα του Ματέους Λέιτε Νασιμέντο παραμένει στην επικαιρότητα για τον ΠΑΟΚ, με τους Ουκρανούς να αναφέρουν ότι υπάρχουν νέες επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Όπως αναφέρεται στην Ουκρανία, τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν νέες επαφές του ΠΑΟΚ, δηλαδή του Λούμπος Μίχελ που χειρίζεται την υπόθεση, με τους μάνατζερ του 33χρονου μεσοεπιθετικού της Ντνίπρο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «talks.su» αυτή την στιγμή δεν έχουν γίνει γνωστές άλλες λεπτομέρειες γύρω από την συγκεκριμένη μεταγραφή, ενώ όπως τονίζεται το δέλεαρ της συμμετοχής στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις με τον ΠΑΟΚ είναι αρκετά μεγάλο για πολλούς ποδοσφαιριστές της Ντνίπρο, στην οποία έχει επιβληθεί τιμωρία από την ΟΥΕΦΑ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα