Ακολουθούν οι Ετζενγκέλε, Γιουσούφ

Ακολουθούν οι Ετζενγκέλε, Γιουσούφ

Νίκος Τσιώκος
Ακολουθούν οι Ετζενγκέλε, Γιουσούφ

bet365

Οι Ετζενγκέλε, Γιουσούφ θα είναι οι επόμενοι που θα αποχωρήσουν από τη Βέροια. Νέα συζήτηση Βρύζα με Ελευθερόπουλο για αποχωρήσεις και ανανεώσεις.

Το θέμα της αδειοδότησης, ήδη, ανήκει στο παρελθόν για τη Βέροια. Στη «βασίλισσα του Βορρά» εστιάζουν πρώτα στο ιδιοκτησιακό, καθώς θα πρέπει να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Θόδωρου Καρυπίδη, όμως συνεχίζεται κανονικά ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν. Σε πρώτη φάση ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος είχε δώσει λίστα στον Ζήση Βρύζα για τους παίκτες που επιθυμεί να παραμείνουν, όσον αφορά τα συμβόλαια που λήγουν.

Τις προηγούμενες ημέρες αποτέλεσαν επίσημα παρελθόν οι Μαγέφσκι, Καϊκούτ, ενώ οι Ετζενγκέλε, Γιουσούφ θα είναι οι επόμενοι που θα περάσουν την πόρτα της εξόδου. Μάλιστα, ο τεχνικός της «βασίλισσας του Βορρά» θα έχει νέα συζήτηση με τον νέο πρόεδρο του συλλόγου, ώστε να αποφασίσουν από κοινού ποιοι θα συνεχίσουν και ποιοι όχι τη νέα σεζόν.

Έτσι, σιγά-σιγά θα ξεκινήσουν τις συζητήσεις με ποδοσφαιριστές, ενώ αναμένεται να έχουμε εξελίξεις από την επόμενη εβδομάδα. Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι στο τέλος τους φτάνουν τα συμβόλαια των Ραούλ Μπράβο, Άρτσε, Μπατιόν, Νέτο, Μαλόν, Σιόντη, Όστοϊτς, Βεργώνη, Γεωργιάδη, Καντιμοίρη, Νάστου. Εξ' αυτών ο Ελευθερόπουλος είχε δώσει, αρχικά, θετική εισήγηση για τους Άρτσε, Μαλόν, Σιόντη, ενώ υπάρχει προθυμία για ανανέωση με Βεργώνη, Όστοϊτς.

Ωστόσο, όπως προαναφέραμε, δεν πρόκειται να υπάρξει κάτι οριστικό πριν από την προσεχή εβδομάδα. Όσον αφορά τους δανεικούς Ανάκογλου, Πούγγουρα, Γιαννούλη, Κόλα, όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψουν στις ομάδες που ανήκουν, εκτός κι αν αλλάξουν τα δεδομένα και ο σύλλογος της Ημαθίας... κυνηγήσει τον εκ νέου δανεισμό κάποιου εκ των τεσσάρων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα