«Έχει υπογράψει αλλού ο Μάτος»

«Έχει υπογράψει αλλού ο Μάτος»

Gazzetta team
«Έχει υπογράψει αλλού ο Μάτος»

bet365

Ο ΠΑΟΚ θέλει τον Μάτος και σύμφωνα με τον προπονητή του στην Ντνίπρο, έχει υπογράψει σε ομάδα, χωρίς να αναφέρει αν αυτή είναι ο «Δικέφαλος του Βορρά».

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, φέρεται να έχει εντοπίσει ο Λέο Μάτος, που είναι στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον προπονητή του στην Ντνίπρο, είναι πολύ πιθανό να έχει ήδη υπογράψει στην ομάδα που θα συνεχίσει να αγωνίζεται, χωρίς να αποκαλύψει αν αυτή θα είναι ο «Δικέφαλος του Βορρά».

«Ο Λέο αποχαιρέτησε όλη την ομάδα, καθώς φεύγει λόγω χρεών. Φυσικά θα ήθελα να τον είχαμε μαζί μας μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά αυτό δεν γίνεται. Νομίζω πως ήδη έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο με κάποια άλλη ομάδα, αλλά δεν του εξέφρασα κάποιο παράπονο για αυτό», είπε συγκεκριμένα ο Μάρκεβιτς.

Μάλιστα, με τον προπονητή του συλλόγου από την Ουκρανία να είναι επίσης στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ, δεν αποκλείεται, αν προχωρήσουν και οι δύο περιπτώσεις, να συνεχίσουν την κοινή τους πορεία, αυτή την φορά στην Θεσσαλονίκη και τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα