Ατλέτικο Μαδρίτης - Μάλαγα 1-0

Gazzetta team
Ατλέτικο Μαδρίτης - Μάλαγα 1-0

bet365

Η Ατλέτικο νίκησε 1-0 την Μάλαγα στο Vicente Calderon και πέρασε πάνω από την Μπαρτσελόνα έχοντας ματς περισσότερο.

Οι Rojiblancos συνεχίζουν τη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά τη σημαντική νίκη σε βάρος της Μάλαγα χάρη σε γκολ του Ανχελ Κορέα. Το παιχνίδι ήταν πολύ ισορροπημένο και μοιρασμένο στο πρώτο μέρος, με τις δύο ομάδες να είναι καλές στο αμυντικό κομμάτι και να βάζουν πίεση στον αντίπαλο. Στην επανάληψη τα πράγματα έγιναν πιο ανοικτά και η Ατλέτικο κατάφερε να κυριαρχήσει παίρνοντας ένα ακόμα τρίποντο εκμεταλλευόμενη την άμυνά της.

Ο Ανχελ Κορέα ήταν ο άνθρωπος που ξεχώρισε στο δεύτερο μέρος για την ομάδα του Ντιέγο Σιμεόνε. Ο Αργεντινός μπήκε στο 57’ στη θέση του Καράσκο και χρειάστηκε πέντε λεπτά για να κάνει τη ζημιά στους Ανδαλουσιάνους, συγκλίνοντας από αριστερά και εκτελώντας με το δεξί, σε ένα σουτ που κόντραρε για να νικήσει τον Γκιγιέρμο Οτσόα (1-0). Ο σκόρερ ήταν πολύ κινητικός, ανοίγοντας χώρους και δοκίμασε πολλές φορές τα πόδια του χωρίς όμως να τα καταφέρει και ξανά και η Μάλαγα πάλεψε σκληρά για το γόητρο, αφού έχει ήδη σωθεί και είχε καλές στιγμές με το σουτ του Χουάνπι αλλά και τους Τσάρλες, Σάντα Κρους.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Χουανφράν, Φιλίπε Λουίς, Χιμένες, Ερνάντες, Γκάμπι, Σαούλ, Κόκε, Καράσκο (57’ Κορέα), Γκριεζμάν (66’ Αουγκούστο Φερνάντες), Τόρες.

Μάλαγα (Χάβι Γκράθια): Οτσόα, Μιγκέλ Τόρες, Γουέλιγκτον, Ροσάλες, Αλμπεντόσα, Καμάτσο, Ρέθιο, Φορνάλς (62’ Ανιορ), Τσοπ (77’ Σάντα Κρους), Τσάρλες, Ρικάρντο Ορτα (59’ Γκονσάλο Κάστρο).

 

LA LIGA Τελευταία Νέα