Μαυριάς, η πρώτη μεταγραφή της Βέροιας

Μαυριάς, η πρώτη μεταγραφή της Βέροιας

Νίκος Τσιώκος
Μαυριάς, η πρώτη μεταγραφή της Βέροιας

bet365

Ο 19χρονος Δημήτρης Μαυριάς της Αναγέννησης Καρδίτσας αποτελεί την πρώτη μεταγραφή της Βέροιας, καθώς οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία για τριετές συμβόλαιο.

Αφού ολοκληρώθηκε το θέμα της αδειοδότησης με θετική εξέλιξη, στη Βέροια έχουν αρχίσει να κοιτάνε την επόμενη σεζόν. Έτσι, έκλεισαν την πρώτη τους μεταγραφή για το προσεχές καλοκαίρι, καθώς ήρθαν σε προφορική συμφωνία με τον Δημήτρη Μαυριά.

Ο λόγος για τον 19χρονο άσο της Αναγέννησης Καρδίτσας, με την οποία φέτος έχει μετρήσει 23 συμμετοχές και 2 γκολ στη Football League και αγωνίζεται ως επιθετικός, αλλά και ως εξτρέμ. Επίσης, είναι διεθνής με την Εθνική Νέων, με το συμβόλαιό του να λήγει το προσεχές καλοκαίρι.

Όμως, έχει ήδη βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας, ενώ σύντομα θα ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του, αφού υπογράψει για τρία χρόνια, όπως επιβεβαιώνεται από τη «βασίλισσα του Βορρά».

Άλλωστε, στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έκανε λόγο για μικρότερο μπάτζετ. «Είπαμε ότι θα έχουμε μια διαφορετική αντιμετώπιση με μικρότερο μπάτζετ και με στόχο μια ομάδα που βγάζει υγεία», ήταν τα λόγια του.

Το who is who

Ο Δημήτρης Μαυριάς γεννήθηκε στις 3 Οκτωβρίου 1996 στην Καρδίτσα, αγωνίζεται ως επιθετικός, αλλά και εξτρέμ (τόσο δεξιά, όσο και αριστερά), και έχει ύψος 1,76μ. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία Ελπίδες Καρδίτσας, πριν μετακομίσει στον ΑΟ Γλυφάδας έχοντας 5 συμμετοχές στον Νότιο Όμιλο της Football League και τον Ιανουάριο του 2014 επέστρεψε στη γενέτειρά του για λογαριασμό της τοπικής Αναγέννησης, αφού υπέγραψε συμβόλαιο για 2,5 χρόνια.

Κατά τη διάρκεια αυτών έχει μετρήσει συνολικά (υπολογίζοντας και το σημερινό ματς με τον Αχαρναϊκό) 55 συμμετοχές, 3 γκολ και 3 ασίστ σε Football League και Κύπελλο Ελλάδας και πλέον είναι έτοιμος για το ντεμπούτο του στη Σούπερ Λίγκα. Βέβαια, θα ενσωματωθεί με τη νέα του ομάδα, όταν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την Αναγέννηση για τη φετινή σεζόν.

Κανένα θέμα για νέα διοίκηση

Από εκεί και πέρα, ο τεχνικός του συλλόγου της Ημαθίας τόνισε και ότι έχει συμφωνήσει με την τωρινή διοίκηση και πως θα δει τι θα γίνει αν αυτή αλλάξει. Πάντως, από την ΠΑΕ λένε ότι αυτή τη στιγμή δεν... παίζει τέτοιο ενδεχόμενο και όλα δείχνουν πως ο Ελευθερόπουλος θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Πέντε προς αποχώρηση

Τέλος, σε ερώτηση για το μέλλον όσων ήταν εκτός αποστολής απάντησε ότι οι περισσότεροι θα αποτελέσουν παρελθόν. Από αυτούς που δεν ήταν στους «εκλεκτούς» για το ματς με την Ξάνθη λήγουν τα συμβόλαια των Ραούλ Μπράβο, Μπατιόν, Όστοϊτς, Γεωργιάδη, Νάστου.

Για τον πρώτο έχει ειπωθεί εδώ και καιρό ότι μπορεί να σταματήσει και το ποδόσφαιρο, ενώ είναι εκτός πλάνων στα τελευταία ματς, ενώ φαίνεται πως θα αποχωρήσουν και οι άλλοι τέσσερις. Βέβαια, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι επίσημο, ούτε επιβεβαιώνεται κάτι από την ΠΑΕ, αλλά ουσιαστικά ο Ελευθερόπουλος τους... φωτογράφισε!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα