Χαλαρός και... τρι-Άρης!

Χαλαρός και... τρι-Άρης!

Gazzetta team
Χαλαρός και... τρι-Άρης!

bet365

Κυριακάτικη εκδρομή στην Χαλάστρα, για τον Άρη, που συνέχισε την νικηφόρα προέλαση προς την Football League νικώντας με 3-0 τον τοπικό Καμπανιακό!

Οι «κίτρινοι» που μόνο για τυπικούς λόγους συνεχίζουν πια στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής. Άλλωστε από την περασμένη αγωνιστική με την νίκη επί του Εορδαϊκού εξασφάλισαν και μαθηματικά την άνοδο. Όμως επειδή... κουβαλούν ένα βαρύ όνομα θέλουν ως το φινάλε να πάνε με σοβαρότατα και νικηφόρα. Άλλωστε είναι και μια καλή ευκαιρία για τον Νίκο Αναστόπουλο να κάνει δοκιμές ενόψει της επόμενης χρονιάς για να δει παίκτες που θα στηρίξουν τον Άρη και στην Football League.

Oι «κίτρινοι» ήταν σοβαροί και κόντρα στον Καμπανιακό κι έφτασαν στο εύκολο 0-2, αφού... καθάρισαν το «τρίποντο» από τον πρώτο ημίχρονο. Το 0-1 έκανε στο 34' ο Ενλουντούλου, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Καπνίδης πέτυχε το 0-2 κι έφτασε φέτος τα 18 (!!!) γκολ στο πρωτάθλημα! Με το ματς να έχει κριθεί από νωρίς, το δέυτερο ημίχρονο δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας. Το θέαμα ήταν κακό και όλοι περίμεναν απλά το τελικό σφύριγμα...

Τελικά ακόμη κι έτσι, ο Άρης βρήκε γκολ στο 78' με τον Ντούνη, που πέρασε ως αλλαγή στις αρχές της επανάληψης και ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 0-3. Ο Καμπανιακός ολοκλήρωσε το ματς με 9 παίκτες, αφού στο 90' είδαν κόκκινη ο Ρακάβινας και ο Χατζόπουλος.

Καμπανιακός: Κηπουρος, Γαβανάς, Σταυροπουλος, Δουρμούζης, Ρακαβίνας, Χατζόπουλος, Μπάλλιος (69' Λορέντσο), Σαπανίδης, Πάλας, Κουντουράς, Προβατίδης

Άρης: Σιδεράκης, Γεωργιάδης, Τσουμάνης, Μελισσάς, Σαμαράς, Καζναφέρης, Καλογέρης, Ενλουντούλου (46΄Ντούνης), Καπνίδης, Τάτος (81΄Κωνσταντινίδης), Κυβελιδης (79' Πόι)

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα