Την Τετάρτη κρίνεται του προπονητή στον Απόλλωνα

Την Τετάρτη κρίνεται του προπονητή στον Απόλλωνα

bet365

Τον διάδοχο του Μπάμπη Τεννέ αναζητούν στον Απόλλωνα, με τους Παναγόπουλο, Γρηγορίου και Παντελίδη να είναι ψηλά στη λίστα.

Έτοιμοι να προχωρήσουν στην επόμενη μέρα είναι στον Απόλλωνα Σμύρνης. Μετά το... σοκ της Τρίτης με την υπόθεση του αγώνα στην Ελευσίνα και την παραίτηση του Μπάμπη Τεννέ, στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» κοιτούν την διάδοχη κατάσταση και ήδη υπάρχουν τρεις υποψήφιοι.

Ο ένας είναι ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος, ο οποίος εδώ και αρκετό καιρό έχει μείνει εκτός πάγκων. Πρόκειται για έναν φιλόδοξο τεχνικό, ο οποίος όσο ήταν στα Τρίκαλα τα είχε σε τροχιά ανόδου και στον Απόλλωνα τον έχουν σε μεγάλη εκτίμηση.

Δεύτερος στη σχετική λίστα είναι ο Μιχάλης Γρηγορίου, ο οποίος αποχώρησε από τον Ατρόμητο πριν μερικούς μήνες. Ο Έλληνας τεχνικός, γνωρίζει την κατηγορία καθώς έχει πανηγυρίσει μια άνοδο με την Κέρκυρα και στον Απόλλωνα θεωρούν πως έχει όσα χρειάζεται για να βρεθεί στον πάγκο της ομάδας. Ερωτηματικό ωστόσο είναι το αν ο ίδιος θα θέλει να δουλέψει στη Football League...

Τέλος, ψηλά στη λίστα βρίσκεται και ο Σάββας Παντελίδης. Ο πρώην τεχνικός του Λεβαδειακού βρίσκεται εδώ και καιρό χωρίς ομάδα. Επίσης στη Ριζούπολη έχουν καλή γνώμη για εκείνον και σίγουρα είναι μία από τις καλές περιπτώσεις για την κατηγορία.

Όπως και να έχει, τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν την Τετάρτη. Στον Απόλλωνα τονίζουν πως ο επόμενος προπονητής θα κλείσει το συντομότερο και την Τετάρτη αναμένεται το θέμα να μπει στην τελική ευθεία.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα