Καρανίκας αντί Στρούνα για ΠΑΣ Γιάννινα
Με μία προπόνηση την Κυριακή (20/3), ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για το αυριανό παιχνίδι με τον Πανιώνιο (21/3 19:30). Με το πέρας αυτής ο Γιάννης Πετράκης ανακοίνωσε την αποστολή, με τον τεχνικό του «Άγιαξ» να μην υπολογίζει στον Στρούνα. Ο Σλοβένος θα αναχωρήσει τη Δευτέρα (21/3) για τη χώρα του για να ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής ομάδας, ώστε να μην υπολογίζεται.
Έτσι, τη θέση του στο αρχικό σχήμα θα πάρει ο Καρανίκας, με τον Πετράκη να μην αλλάζει κάτι άλλο στο 3-5-2. Συγκεκριμένα, ο Περιστερίδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Τζημόπουλο, Μπέριο, Μιχαήλ να αποτελούν την τριάδα της άμυνας.
Στη μεσαία γραμμή δεξιά ο Καρανίκας, αριστερά ο Ναδάλες, στα χαφ οι Λίλα, Τσουκαλάς και μπροστά τους ο Ακόστα. Επιθετικό δίδυμο οι Μανιάς, Ίλιτς. Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Περιστερίδης, Πασχαλάκης, Ίλιτς, Τσουκαλάς, Μιχαήλ, Γιάκος, Τζημόπουλος, Μπέριος, Ακόστα, Ναδάλες, Σκόνδρας, Ηλιάδης, Καρανίκας, Κοζορώνης, Λίλα, Κούτρης, Μανιάς, Γαρουφαλιάς.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
