Χωρίς Κουλιμπαλί ο Πλατανιάς

Νίκος Τσιώκος
Χωρίς Κουλιμπαλί ο Πλατανιάς

bet365

Χωρίς τον Κουλιμπαλί ταξίδεψε ο Πλατανιάς για τη Βέροια, όπου θα αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα, με τον Αποστολόπουλο να παίρνει τη θέση του στο δεξί άκρο της άμυνας. Εκτός και ο τιμωρημένος Ντίνας.

Την προετοιμασία του για το αυριανό ματς με τη Βέροια εκτός έδρας ολοκλήρωσε την Παρασκευή (18/3) ο Πλατανιάς. Αυτό έγινε με μία προπόνηση, με το πέρας της οποίας ο Γιώργος Παράσχος ανακοίνωσε την αποστολή, που αναχώρησε για την πρωτεύουσα της Ημαθίας.

Ο τεχνικός των Χανιωτών, τελικά, δεν πήρε μαζί του τον Κουλιμπαλί, που αποχώρησε με ενοχλήσεις στην προπόνηση της Πέμπτης (17/3). Η κατάστασή του επανεκτιμήθηκε σήμερα και προτιμήθηκε να μείνει εκτός, ενώ δεν υπολογίζεται και ο τιμωρημένος Ντίνας.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Σωτηρίου, Κοκκαλάς, Μπανανά, Δημήτρης, Ιτούα, Βαλεριάνος, Βάντερσον, Σελίν, Αποστολόπουλος, Στανισάβλιεβιτς, Γκνιάτιτς, Μενδρινός, Γουνδουλάκης, Μουνάφο, Ράμος, Μιλούνοβιτς, Τσουράκης, Ανγκούλο, Πάγκαλος.

Αποστολόπουλος αντί Κουλιμπαλί

Όσον αφορά την αρχική 11άδα, ο Παράσχος θα παρατάξει την ομάδα του με 4-4-1-1 κάνοντας αλλαγές, καθώς αμφότεροι οι Κουλιμπαλί, Ντίνας ήταν στο αρχικό σχήμα στο ματς με τον Λεβαδειακό. Τη θέση του πρώτου στο δεξί άκρο της άμυνας θα πάρει ο Αποστολόπουλος, ο οποίος θα οπισθοχωρήσει, ενώ αποτελεί ερωτηματικό το πώς θα παραταχθεί η τετράδα στη μεσαία γραμμή.

Η μία επιλογή είναι με Γκνιάτιτς, Μουνάφο στα χαφ και Στανιάβλιεβιτς, Μενδρινό στα άκρα και η άλλη είναι με Γκνιάτιτς, Στανισάβλιεβιτς στα χαφ, Μουνάφο δεξιά και Μενδρινό αριστερά. Τέλος, ο Ανγκούλο θα είναι σε ρόλο επιτελικού πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Ράμος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα