Θέλει να κάνει φιέστα

Δημήτρης Τομαράς
Θέλει να κάνει φιέστα

bet365

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Βέροια και με νίκη θα στήσει το δικό του... πάρτι για την κατάκτηση του 43ου πρωταθλήματος της ιστορίας του.

Μπορεί το αήττητο να έσπασε, όμως ο Ολυμπιακός βρίσκεται μια... ανάσα από το 43ο πρωτάθλημα της ιστορίας του. Με νίκη κόντρα στη Βέροια, οι «ερυθρόλευκοι» θα εξασφαλίσουν και μαθηματικά την κατάκτηση του τίτλου και θα κάνουν φιέστα από την 24η αγωνιστική για να στρέψουν την προσοχή τους στο Κύπελλο, όπου έχουν να ξεπεράσουν το εμπόδιο του ΠΑΟΚ στα ημιτελικά. Όσο για τη «βασίλισσα του Βορρά», η παραμονή έχει ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό και απλά θέλει να την τελειώσει και μαθηματικά όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Με αλλαγές και Καπίνο

Αλλαγές αναμένεται να κάνει ο Μάρκο Σίλβα στο αυριανό ματς ενόψει και του πρώτου αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Έτσι, ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να ξεκινήσει τον Στέφανο Καπίνο κάτω από τα δοκάρια και να αφήσει στον πάγκο τον Ρομπέρτο.

Από εκεί και πέρα, ο Σαλίνο θα είναι δεξιά στην άμυνα, ο Τσιμίκας στο αριστερό άκρο και οι Ντα Κόστα, Βούρος στα στόπερ. Αμυντικά χαφ οι Κασάμι, Μπουχαλάκης, ενώ θέση διεκδικεί και ο Ζντιέλαρ. Μπροστά τους στα άκρα οι Κολοβός, Φουστέρ και επιτελικός ο Τσόρι πίσω από τον Πουλίδο.

Όσο για τις απουσίες, ο τεχνικός των Πειραιωτών δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Μποτία, στον Σιόβα, που ταλαιπωρείται από ίωση και στους τραυματίες Πάρντο, Ντουρμάζ, Μαζουάκου, Ομάρ, ενώ εκτός είναι λόγω των συνεχόμενων ματς και ο Μιλιβόγεβιτς.

Νέτο ή Σιόντης ο... αντί-Γιαννούλης

Στον αντίποδα, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δε σκοπεύει να αλλάξει και πολλά στο αρχικό σχήμα, τη στιγμή που έχει να αντιμετωπίσει τις πολλές απουσίες. Εκεί που «πονοκεφαλιάζει» περισσότερο είναι το αριστερό άκρο της άμυνας, καθώς απουσιάζει ο τιμωρημένος Γιαννούλης. Μία επιλογή είναι να χρησιμοποιήσει τον Νέτο και να μην προβεί σε αλλαγή, ενώ η δεύτερη είναι να γυρίσει πίσω ο Σιόντης και να πάρει τη θέση του στα χαφ ο Όστοϊτς.

Έτσι, προκύπτουν δύο πιθανές 11άδες, με τον Καντιμοίρη να παίρνει θέση κάτω από τα γκολπόστ, τον Μαλόν να καλύπτει το δεξί άκρο της άμυνας, τους Νέτο ή Σιόντη να... πιάνουν το αριστερό και τους Μαραγκό, Ραούλ Μπράβο να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στα χαφ οι Σιόντης ή Όστοϊτς και Άρτσε, με τους Γεωργιάδη (δεξιά), Γιουσούφ (αριστερά), Μαγέφσκι να είναι μπροστά τους. Στην κορυφή της επίθεσης ο Ναζλίδης.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ολυμπιακός (1ος, 64 β.) - Βέροια (14η, 24 β.): Κυριακή 15:00, Novasports 3

Ολυμπιακός (4-2-3-1): Ρομπέρτο - Σαλίνο, Ντα Κόστα, Βούρος, Σαλίνο - Κασάμι, Μπουχαλάκης ή Ζντιέλαρ - Κολοβός, Τσόρι, Φουστέρ - Πουλίδο.

Αποστολή: Καπίνο, Καμπιάσο, Φορτούνης, Φουστέρ, Ερνάνι, Ιντέγε, Σεμπά.

Απόντες: Μποτία (τιμωρημένος), Σιόβας (ίωση), Πάρντο, Ντουρμάζ, Μαζουάκου, Ομάρ (τραυματίες), Μιλιβόγεβιτς.

Βέροια (4-2-3-1): Καντιμοίρης - Μαλόν, Μαραγκός, Ραούλ Μπράβο, Νέτο ή Σιόντης - Άρτσε, Σιόντης ή Όστοϊτς - Γεωργιάδης, Μαγέφσκι, Γιουσούφ - Ναζλίδης.

Αποστολή: Βασιλειάδης, Πούγγουρας, Ετζενγκέλε, Ανάκογλου, Γεωργιάδης, Μεληκιώτης, Καϊκούτ.

Απόντες: Γιαννούλης (τιμωρημένος), Αμπντούν, Λόπεζ, Μπατιόν, Κόλα, Μπαλάφας, Βεργώνης, Νάστος (τραυματίες).

Γήπεδο: «Γ. Καραϊσκάκης»

Διαιτητής: Βάτσιος

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα