Κάμπελ: «Oφείλω πολλά σε Ολυμπιακό, πάντα ο καλύτερος»! (pics & vids)

Κάμπελ: «Oφείλω πολλά σε Ολυμπιακό, πάντα ο καλύτερος»! (pics & vids)

bet365

Ο Τζόελ Κάμπελ έπαιξε μόλις μία χρονιά στον Ολυμπιακό αλλά αποδείχθηκε αρκετή για να λατρευθεί! Τι λέει ο Κοσταρικανός άσος στο Gazzetta.gr για τον 43ο ερυθρόλευκο τίτλο.

Μία χρονιά αλλά τι χρονιά... Την σεζόν 2013-2014 ο Κάμπελ είχε κλείσει την σεζόν με τον Ολυμπιακό με 43 αγώνες, 11 γκολ και 11 ασίστ! Και τρομερές εμφανίσεις στην Ευρώπη αλλά και σε ντέρμπι όπως ο ΠΑΟΚ. Δεν είναι τυχαίο που από τότε που έφυγε ο Ολυμπιακός επιχείρησε να τον αποκτήσει ξανά αρκετές φορές ενώ φέτος ήταν εκείνος που... λάβωσε την πρώην ομάδα του στο παιχνίδι με την Άρσεναλ στο Τσάμπιονς Λιγκ στο Φάληρο. Ο Τζόελ Κάμπελ μίλησε στο Gazzetta.gr για τον Ολυμπιακό της καρδιάς του, αυτήν την ομάδα που ποτέ δεν θα ξεχάσει.

«Στον Ολυμπιακό οφείλω πολλά. Ίσως περισσότερα απ' όσο νομίζουν ορισμένοι. Και ως άνθρωπος και ως παίκτης. Πάντα ήταν ο καλύτερος. Πάντα ήταν η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και που έκανε πολύ καλές πορείες στην Ευρώπη και δεν βλέπω πως αυτό μπορεί να αλλάξει. Εξάλλου ο μεγάλος αριθμός των πρωταθλημάτων του λέει πολλά γι' αυτήν την ομάδα και την δυναμική της», μας μετέφερε αρχικά ο διεθνής Κοσταρικανός μεσοεπιθετικός.

Η Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που σκοράρει ο Φερνάντο Τόρες το πρώτο γκολ στο Ατλέτικο Μαδρίτης - Σοσιεδάδ.

«Ειλικρινά ίσως είναι ένα από τα λίγα θέματα που μου αρέσει να μιλάω στον Τύπο: ο Ολυμπιακός. Πάντα τον υποστηρίζω και πάντα θέλω να κερδίζει και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Πέρασα εξαιρετικές στιγμές εκεί και 'έφτιαξα' για τα καλά ξανά το όνομά μου. Έκανα μία πολύ καλή χρονιά, που δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ. Ο Ολυμπιακός θα είναι πάντα η ομάδα της καρδιάς μου. Θα έχει ξεχωριστή θέση για μένα όπως και ο τίτλος και οι διακρίσεις που κάναμε τότε. Εγώ και ο Ολυμπιακός πάντα θα έχουμε μία ξεχωριστή σχέση και επαφή, όσα χρόνια και εάν περάσουν. Μου φέρθηκαν όλοι άψογα εκεί, έκανα φίλους και κράτησα και σχέσεις.

Ανέκαθεν είχε πολύ καλή ομάδα, εξαιρετική και δυνατή διοίκηση με οργάνωση και άρτιες προπονητικές και γηπεδικές εγκαταστάσεις. Προσωπικά με κάνει πολύ χαρούμενο που κατέκτησε ένα ακόμα πρωτάθλημα. Το αξίζει αυτή η ομάδα και το αξίζει αυτός ο τρομερός κόσμος που δημιουργεί τόσο καλή ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη. Ειλικρινά δεν περίμενα να γίνει τόσο νωρίς (σ.σ. να κατακτηθεί δηλαδή τόσο γρήγορα και μαθηματικά ο τίτλος).

Παρακολουθώ όσο μπορώ τι κάνει η ομάδα αλλά κάτι τέτοιο δεν το περίμενα. Ακόμα και με αυτό όμως φαίνεται το πόσο δυνατός και καλός σύλλογος είναι. Τους συγχαίρω όλους θερμά, τους εύχομαι καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία στο μέλλον και στέλνω χαιρετισμούς στην Ελλάδα και σε όλους τους φίλους μου εκεί», προσέθεσε ο Κάμπελ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα