Βενγκέρ: «Η Μπαρτσελόνα... δεν είναι τέλεια»

Κώστας Ζάλιαρης
Βενγκέρ: «Η Μπαρτσελόνα... δεν είναι τέλεια»

bet365

Σε αντίθεση με το τέλειο σύνολο που βλέπει όλος ο κόσμος στη Μπαρτσελόνα, ο Αρσέν Βενγκέρ φαίνεται να έχει αντικρίσει... αδυναμίες, στις οποίες η Άρσεναλ θα πρέπει να «χτυπήσει» η Άρσεναλ!

Ο Αλσατός κόουτς, στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με τους «μπλαουγκράνα» για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, το βράδυ της Τρίτης, υποστήριξε ότι η ομάδα του πρέπει να εμφανιστεί με τρία συγκεκριμένα στοιχεία στο παιχνίδι της, ενώ θα πρέπει να σκέφτεται πως οι Καταλανοί ναι μεν βρίσκονται κοντά στο... τέλειο, αλλά όπως όλες οι ομάδες, έχουν κι εκείνοι αδυναμίες!

«Προσπαθούμε να παραμείνουμε αισιόδοξοι και να διατηρήσουμε την ελπίδα μας. Δεν χρειάζεσαι κάτι περισσότερο από άποψη κινήτρου και συγκέντρωσης όταν παίζεις με τη Μπαρτσελόνα, αφού, αυτό έρχεται εντελώς φυσιολογικά από τη στιγμή που προετοιμάζεσαι για δύο τόσο σημαντικά ματς.

Αισιόδοξος είναι ο τεχνικός της Αρσεναλ αναφορικά με το ματς κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Στο 4.80 ο άσος των Αγγλων στην Interwetten.

Πρέπει να παραμείνουμε απόλυτα συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο στόχο μας. Καμία ομάδα δεν είναι τέλεια. Η Μπαρτσελόνα είναι μεν... κοντά στο τέλειο, αλλά έχει κι αυτή αδυναμίες. Θα προσπαθήσουμε να τις εντοπίσουμε και να εκμεταλλευτούμε κάθε μας ευκαιρία. Χρειαζόμαστε συνδυασμό πειθαρχίας, αφοσίωσης και ψυχραιμίας...

Μακάρι η ... παράδοση του Μέσι με τον Τσεχ να συνεχιστεί και να επωφεληθούμε από αυτό. Πρέπει να έχουμε και πάλι τα στοιχεία που παρουσιάσαμε κόντρα στον Ολυμπιακό και ν' αποφύγουμε τα χαζά λάθη και πιθανές κόκκινες κάρτες» ήταν τα λόγια του Βενγκέρ για την αναμέτρηση του «Έμιρεϊτς».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα