Στο δρόμο για το... repeat

Gazzetta team
Στο δρόμο για το... repeat

bet365

Η Άρσεναλ υποδέχεται τη Χαλ στο δρόμο για την κατάκτηση του Κυπέλλου και φέτος. Μακρινό ταξίδι στο Λας Πάλμας για την Μπαρτσελόνα, εύκολο έργο αναμένεται να έχει η Μπάγερν, ενώ η Ίντερ θέλει να επιστρέψει στις νίκες με αντίπαλο την Σαμπντόρια.

Στην Αγγλία έχουμε Κύπελλο, με την κάτοχο Άρσεναλ να υποδέχεται τη Χαλ. Είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά, που θα αναμετρηθούν στη διοργάνωση, με τους κανονιέρηδες να έχουν προκριθεί στις δύο προηγούμενες και τον άσο να είναι στο 1,40 στη Sportingbet.gr. Από εκεί και πέρα, οι Λονδρέζοι έχουν δεχθεί 4 γκολ στα τελευταία 9 ματς στο Κύπελλο, ενώ η Χαλ μόλις 2 στα 8 τελευταία εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις. Θα βρείτε το under στο 1,95 και το N/G στο 1,727. Τέλος, ο Ράμσεϊ έχει σκοράρει και στα τρία τελευταία ματς, που ξεκίνησε βασικός, με την Χαλ, ενώ ο Σάντσες έχει 5 γκολ στα τελευταία 6 ματς στη διοργάνωση ως βασικός. Να βρει δίχτυα ο Ουαλός πληρώνει 3,00, ενώ να το κάνει ο Χιλιανός 2,05.

Στην La Liga η Μπαρτσελόνα κάνει το μεγαλύτερο ταξίδι για τα Κανάρια Νησιά, όπου θα αντιμετωπίσει την Λας Πάλμας. Στα 5 από τα 6 τελευταία παιχνίδια των Καταλανών είχαμε over, που είναι στο 1,363, ενώ στα 5 από τα 7 τελευταία εκτός έδρας είχαν το προβάδισμα από το ημίχρονο, επιλογή που πληρώνει 1,60 στη Sportingbet.gr. Στα 5 από τα 7 τελευταία ματς εντός έδρας της Λας Πάλμας είχαμε λιγότερα από 9,5 κόρνερ, κάτι που έχει συμβεί στα 5 από τα 7 τελευταία εκτός έδρας και της Μπαρτσελόνα. Αυτή η επιλογή πληρώνει 1,80. Τέλος, το να βρει δίχτυα ο φορμαρισμένος Λουίς Σουάρες θα το βρείτε στο 1,40.

Στη Serie A η Ίντερ υποδέχεται την Σαμπντόρια, απέναντι στην οποία έχει εξαιρετική παράδοση, καθώς δεν έχει ηττηθεί στο Μιλάνο στα 14 τελευταία ματς. Ο άσος πληρώνει 1,533 στη Sportingbet.gr για την επιστροφή των νερατζούρι στις νίκες. Από την άλλη, στα 7 από τα τελευταία 9 μεταξύ τους παιχνίδια στο Μιλάνο είχαμε under, που θα το βρείτε στο 1,95.

Στην Bundesliga η Μπάγερν υποδέχεται την Ντάρμσταντ λίγες ημέρες πριν το ματς με την Γιουβέντους για το Champions League. Οι Βαυαροί έχουν κρατήσει το μηδέν στα τελευταία 5 εντός έδρας παιχνίδια, με το N/G να πληρώνει 1,363, ενώ στα 5 από τα 6 τελευταία στο Μόναχο, έχουν πάρει το προβάδισμα από το ημίχρονο, επιλογή που θα βρείτε στο 1,30 στη Sportingbet.gr. Από εκεί και πέρα, η Μπάγερν κέρδισε τα 3 τελευταία ματς εντός έδρας με 2-0. Το ακριβές σκορ πληρώνει 1,30, ενώ τα 2-3 γκολ 2,50 απέναντι στην σκληροτράχηλη Ντάρμσταντ. Τέλος, στα δύο τους παιχνίδια φέτος σε όλες τις διοργανώσεις είχαμε λιγότερα από 9,5 κόρνερ, επιλογή που πληρώνει 1,90.

 

Τελευταία Νέα