Στροφή στο Κύπελλο ο ΠΑΟΚ

Απόστολος Παγώνης
Στροφή στο Κύπελλο ο ΠΑΟΚ

bet365

Στον Δικέφαλο είναι υποχρεωμένοι ν' αφήσουν στην άκρη το παιχνίδι με την ΑΕΚ και να επικεντρωθούν σ' αυτό που έρχεται και είναι με τον Πανιώνιο για την προημιτελική φάση του Κύπελλο.

Το παιχνίδι με την ΑΕΚ ανήκει πλέον στο παρελθόν και ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται με όλες του τις δυνάμεις για την πρώτη αναμέτρηση των προημιτελικών Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Πανιώνιο. Ο Ίγκορ Τούντορ και οι ποδοσφαιριστές του ξεκίνησαν ήδη τη δουλειά για το ματς της Τετάρτης (27/1), αφού τα χρονικά περιθώρια είναι στενά. Αυτός ήταν κι ο λόγος που η αποστολή παρέμεινε στην Αθήνα μετά το ντέρμπι του ΟΑΚΑ.Ο Δικέφαλος προπονήθηκε στις 16:00 σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στην ΑΕΚ έμειναν για αποθεραπεία κι αποκατάσταση στο γυμναστήριο και το δεύτερο γκρουπ έκανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας σε μικρό χώρο και δίτερμα σε μικρό γήπεδο.

Ο Μιγκέλ Βίτορ, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο ισχιακό νεύρο κατά τη διάρκεια του αγώνα θα υποβληθεί το βράδυ της Δευτέρας (25/1) σε μαγνητική τομογραφία, ενώ ο Στέλιος Κίτσιου που δέχτηκε χτύπημα στα πλευρά θα κάνει ακτινογραφία, για να διαπιστωθεί το μέγεθος των τραυματισμών τους.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα