Φωστήρας-ΟΦΗ 1-0

Gazzetta team
Φωστήρας-ΟΦΗ 1-0

bet365

Η ομάδα του Ταύρου νίκησε με 1-0 και πλέον οι ελπίδες για άνοδο της κρητικής ομάδας μειώνονται δραματικά

Ηταν από την αρχή δύσκολο το παιχνίδι. Ο Φωστήρας έχει δυνατή ομάδα με καλή άμυνα κι αυτό αποδείχθηκε και την Κυριακή το μεσημέρι όταν και υποδέχθηκε τον ΟΦΗ. Η κρητική ομάδα ήθελε νίκη για να διατηρήσει τις ελπίδες της γι' άνοδο αλλά δεν τα κατάφερε.

Ο Φωστήρας με το γνώριμό του σκορ (1-0) πήρε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς μειώνοντας σε δραματικό βαθμό τις ελπίδες του ΟΦΗ γι' άνοδο.

Μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης κι αυτός που έκρινε το ματς ήταν ο Παραράς στο 42' ο οποίος με κεφαλιά νίκησε τον Κασμερίδη. Μάλιστα ο ΟΦΗ τελείωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες μιας και ο Πιθαρούλης αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Η Vistabet σου προσφέρει τη δυνατότητα να στοιχηματίσεις από κινητό και τάμπλετ στον αγώνα της ημέρας. Αυτόν ανάμεσα στη Mίλαν και τη Φιορεντίνα για τη Serie A.

Φωστήρας: Μπότος, Χαλκιάς, Μάναλης, Παραράς, Βελέτης, Μαγγίνας, Ταχματζίδης (83′ Ντάφλας), Καιμακαμούδης (68΄Ντάλας), Όγκμποε (92′ Σκάρος) , Δωροβίνης, Λάσκαρης.
ΟΦΗ: Κασμερίδης, Μπολάκης, Πατηνιώτης, Φαζός (68΄Μαρτσάκης), Κώτσιος, Κιάσσος, Φραγκουλάκης, Πόποβιτς, Κοιλιάρας (61΄Πιθαρούλης) , Περογαμβράκης, Σαχινίδης.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα