Ο Βενγκέρ για τις δύσκολες ώρες του Μουρίνιο! (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ο Βενγκέρ για τις δύσκολες ώρες του Μουρίνιο! (vid)

bet365

O Αρσέν Βενγκέρ ρωτήθηκε για τον Ζοσέ Μουρίνιο λίγο πριν την αποδέσμευση του Πορτογάλου από την Τσέλσι, επιλέγοντας την... ντρίμπλα από το να ταχθεί υπέρ ή εναντίον του.

Ο Αλσατός προπονητής στην συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με την Σίτι ρωτήθηκε για την Τσέλσι και τον Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Αρσέν Βενγκέρ σχολίασε πως δεν θεωρεί ότι η Τσέλσι θα κινδυνεύσει παρά την υπάρχουσα θέση της.

«Εάν με ρωτάτε εάν θεωρώ πως η Τσέλσι θα υποβιβαστεί λέω όχι. Σε καμία περίπτωση. Περνάει δύσκολες στιγμές αλλά για μένα δεν είναι μία ομάδα για την... μάχη του υποβιβασμού», τόνισε σχετικά.

Τα... δύσκολα ήρθαν ότι του έγιναν δύο ερωτήσεις για τον Μουρίνιο. Για το εάν πρέπει να μείνει ή όχι και κατά πόσον μπορεί να νιώθει συμπάθεια...

«Δεν θέλω να αξιολογήσω άλλα πράγματα και δεδομένα για την Τσέλσι. Δεν είναι κάτι που με αφορά. Δεν είναι το πρόβλημά μου. Ο προβληματισμός μου είναι για το ματς της Δευτέρας», απάντησε αλλάζοντας κάπως το ύφος του.

Μετά την δεύτερη ερώτηση θέλησε να... σταματήσει τον δημοσιογράφο λέγοντάς του: «Κοιτάξτε σας έδωσα μία καλή απάντηση...».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα