Μπάγερν - Άρσεναλ 5-1

Gazzetta team
Μπάγερν - Άρσεναλ 5-1

bet365

Η Μπάγερν δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην Άρσεναλ, την διέλυσε με 5-1 και ουσιαστικά είναι στην επόμενη φάση.

Ούτε με θαύμα δε θα μείνει εκτός η Μπάγερν, που έκανε επίδειξη δύναμης, διαλύοντας την Άρσεναλ με 5-1 στο Μόναχο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά την πρόκριση στους «16». Το ξεκίνηαμ βρήκε τους Λονδρέζους να δείχνουν οργανωμένοι στην άμυνα, όμως αυτό κράτησε μέχρι το 10'.

Εκπληκτική σέντρα του Τιάγκο στην πλάτη της άμυνας και ο Λεβαντόφσκι από κανονική θέση έκανε με κεφαλιά το 1-0. Η φάση του αγώνα ήρθε στο 12', όταν ο Οζίλ σκόραρε για την Άρσεναλ, όμως ο διαιτητής Ρόκι το ακύρωσε για χέρι του Γερμανού. Η φάση είναι πολύ δύσκολη, όμως μάλλον οι κανονιέρηδες αδικήθηκαν, με το 1-0 να παραμένει. Η κατάρρευση των παικτών του Βενγκέρ δεν ήταν πολύ μακρινά. Οι Βαυαροί είχαν την κατοχή και στο 29' έφτασαν και σε δεύτερο γκολ, όταν ο Μίλερ εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες, για να κάνει το 2-0.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν, ο Τσεχ έκανε ό,τι μπορούσε, για να κρατήσει την Άρσεναλ στο ματς, όμως στο 44' ο Αλάμπα τον νίκησε με πανέμορφο σουτ εκτός περιοχής και με το 3-0 όλα τελείωσαν από νωρίς. Το ματς ήταν ανοιχτό μέχρι το τέλος, με τους Λονδρέζους να χάνουν τις δικές τους κλασικές ευκαιρίες και τα γκολ να έρχονται για την Μπάγερν. Στο 55' ο Ρόμπεν με πλασέ από κοντά μετά από συνδυασμό των Κόστα και Αλάμπα έκανε το 4-0. Καθόρλα (58') και Μονρεάλ (61') έχασαν μεγάλες ευκαιρίες, πριν ο Ζιρού μειώσει σε 4-1 στο 69' με πανέμορφο γκολ. Ο Τσεχ συνέχισε τις αποκρούσεις και οι Βαυαροί να χάνουν ευκαιρίες, πριν ο Μίλερ κάνει το τελικό 5-1 στο 89'.

Μπάγερν (Πεπ Γκουαρδιόλα): Νόιερ, Αλάμπα, Μπόατενγκ (68' Μπενάτια), Μαρτίνεθ, Λαμ, Τιάγκο, Τσάμπι Αλόνσο, Μίλερ, Κομάν (55' Ρόμπεν), Λεβαντόφσκι (71' Βιδάλ)

Άρσεναλ (Αρσέν Βενγκέρ): Τσεχ, Ντεμπουσί, Μερτεζάκερ, Γκάμπριελ, Μονρεάλ, Κοκλέν, Καθόρλα (87' Τσέιμπερς), Οζίλ, Σάντσες, Κάμπελ (59' Γκιμπς), Ζιρού (85' Ιβόμπι)

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα