Με ίδιες απουσίες ο Πανθρακικός

Δημήτρης Τομαράς
Με ίδιες απουσίες ο Πανθρακικός

bet365

Με τους Τζάνη και Ίγκορ να μην λαμβάνουν για ακόμα μία φορά μέρος στην προπόνηση ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον Λεβαδειακό ο Πανθρακικός.
Ο Πανθρακικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την 6η αγωνιστική της Super League με τον Λεβαδειακό.
Πιο συγκεκριμένα, η τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν τον σαββατιάτικο αγώνα πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής στο αθλητικό κέντρο της ομάδας.
Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση με ασκήσεις αντίδρασης, ενώ συνεχίστηκε με ασκήσεις τεχνικής με μπάλα, υπό την επίβλεψη της τεχνικής ηγεσίας. Στο επόμενο μέρος της προπόνησης οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν στον τομέα των στατικών φάσεων και στα τελειώματα.
Το ατομικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Χρήστος Τζάνης και Ίγκορ Ντε Σόουζα, λόγω των προβλημάτων τραυματισμών που αντιμετωπίζουν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα