Ο Ρομπέρτο, η Άρσεναλ κι η Μarca!

Ο Ρομπέρτο, η Άρσεναλ κι η Μarca!

Ο Ρομπέρτο, η Άρσεναλ κι η Μarca!

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Κώστας Νικολακόπουλος "ψάχνεται" στο blog του στο Gazzetta για την πληροφορία της Μarca περί Άρσεναλ και Ρομπέρτο!

Γράφει η σημερινή Marca ότι η Άρσεναλ έχει καταθέσει μία «σημαντική προσφορά» στον Ολυμπιακό για τον Ρομπέρτο!

Και αναμεταδίδουν ήδη την πληροφορία και τα αγγλικά ΜΜΕ. Κατά τον Ισπανό συνάδελφο Ρομπέρτο Γκόμες η προσφορά προς τον Ολυμπιακό είναι 4,3 εκ. Ευρώ, αλλά για την αγορά του θα χρειαστούν 6 εκ. Ευρώ.

Δεν ξέρω αν ισχύει η πληροφορία, αλλά προφανώς είναι ένα ερώτημα, αν κολλάει ο Ρομπέρτο στην Άρσεναλ. Υπό την έννοια ότι η Άρσεναλ μόλις πριν λίγο καιρό πήρε από την Τσέλσι τον Τσεχ. Κι έχει πίσω του τον Οσπίνα, γκολκίπερ βασικό στην εθνική Κολομβίας.

Στην Marca εκτιμάνε ότι η Άρσεναλ τον θέλει το Ρομπέρτο για 3ο γκολκίπερ, για να αυξήσει τον συναγωνισμό των γκολκίπερ ο Βενγκέρ. Στα αγγλικά ΜΜΕ κάνουν άλλη εκτίμηση, ότι ο Βενγκέρ θέλει το Ρομπέρτο για δίδυμο με τον Τσεχ, επειδή η Άρσεναλ μετά το δανεισμό του Τσέσνι στη Ρόμα, θέλει να δώσει και τον Οσπίνα, που δεν παίζει καθόλου.

 

Αλλά ας περιμένουμε να δούμε, που πραγματικά κολλάει αυτό το σκηνικό και πάνω απ΄όλα αν ευσταθεί η πληροφορία.

Γιατί μία πηγή στη Μαδρίτη κοντά στο Ρομπέρτο λέει ότι δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο από κάποια ομάδα για μεταγραφή του. Κι ότι γενικά οι προτάσεις που έχει δεν τον ικανοποιούν κι ότι είναι πολύ ευχαριστημένος στον Ολυμπιακό.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.