«Ο Πογκμπά μένει στη Γιούβε»

«Ο Πογκμπά μένει στη Γιούβε»

«Ο Πογκμπά μένει στη Γιούβε»

bet365

Ο Μπέπε Μαρότα θέλησε να κλείσει το θέμα Πογκμπά, μία μέρα μετά την απόρριψη της πρότασης της Μπαρτσελόνα.

Αντιπροσωπεία των Μπλαουγκράνα ήταν την Τετάρτη στο Μιλάνο για να καταθέσει πρόταση 80 εκατ. ευρώ για τον 22χρονο Γάλλο χαφ, με τους Μπιανκονέρι όμως να απαντούν αρνητικά. Μία μέρα μετά, στο περιθώριο εκδήλωσης στην οποία βρέθηκε, ο γενικός διευθυντής της Κυρίας θέλησε να βάλει ένα τέλος, τονίζοντας ότι ο Πογκμπά θα παραμείνει στο Τορίνο.

«Ο Πολ είναι απαραίτητος και δεν έχουμε σκοπό να τον πουλήσουμε. Η επίσκεψη της Μπαρτσελόνα ήταν θεσμική, συζητήσαμε για διάφορα θέματα με δεδομένες και τις σχέσεις των δύο κλαμπ. Είναι λογικό ο Πογκμπά να αρέσει στην Μπαρτσελόνα αλλά δεν τον πουλάμε και αυτό τους το ξεκαθαρίσαμε. Δεν έχουμε σκοπό να πουλήσουμε ποδοσφαιριστές που θεωρούμε απαραίτητους, δεν είναι θέμα χρημάτων αλλά ενίσχυσης της ομάδας. Ο Πογκμπά παραμένει στη Γιούβε», είπε ο Μαρότα, ο οποίος ξεκαθάρισε επίσης ότι δεν υπάρχει καμία πρόταση από Ρεάλ Μαδρίτης και Σεβίλλη για Αρτούρο Βιδάλ και Φερνάντο Γιορέντε αντίστοιχα, επαναλαμβάνοντας την πάγια θέση ότι οι Μπιανκονέρι δεν πουλάνε κανέναν σημαντικό ποδοσφαιριστή τους, αν δεν το ζητήσει ο ίδιος.

Την ίδια ώρα, πάντως, τα καταλανικά ΜΜΕ για ακόμη μία μέρα επιμένουν για τον Πογκμπά και μεταφράζουν το «όχι» της Γιουβέντους σε... «ναι» για το 2016. Οι Ιταλοί, από την άλλη, δίνουν διαφορετική εξήγηση στο ταξίδι των Μπράιντα-Σολέρ την Τετάρτη. «Παιχνίδια για τις εκλογές της Μπαρτσελόνα», γράφουν σχετικά, εξηγώντας ότι από την στιγμή που ο Λαπόρτα τάζει τον Πογκμπά για να εκλεγεί, ο Μπράιντα -φίλος του Μαρότα και άνθρωπος του Μπαρτομέου που θέλει να επανεκλεγεί- έκανε το ταξίδι στην Ιταλία αν και ήξερε ότι θα ακούσει το «όχι». Εδειξε, τουλάχιστον, ότι ο Μπαρτομέου μιλάει με την Γιούβε για τον Γάλλο ενώ ο Λαπόρτα όχι...

 

SERIE A Τελευταία Νέα