Εθνική ομάδα: «Κόβεται» ο Χολέμπας!

Εθνική ομάδα: «Κόβεται» ο Χολέμπας!

Gazzetta team
Εθνική ομάδα: «Κόβεται» ο Χολέμπας!

bet365

Εκτός της προεπιλογής της εθνικής ομάδας για το παιχνίδι με τα Νησιά Φερόε φαίνεται πως θα είναι ο Χοσέ Χολέμπας, μετά από εισήγηση του Γιώργου Καραγκούνη και έγκριση του Σέρχιο Μαρκαριάν.

Όπως αναφέρει η SportDay, ο Ουρουγουανός τεχνικός αποφάσισε να «κόψει» τον αμυντικό της Ρόμα από την προεπιλογή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος για το κρίσιμο ματς με τα Νησιά Φερόε, ελέω όσων είχαν συμβεί τις ημέρες του αγώνα με την Ουγγαρία.

Ο 30χρονος μπακ είχε αναφέρει στις 27 Μαρτίου ότι δεν είχε προπονηθεί κανονικά με τη Ρόμα και ως εκ τούτου δεν αγωνίστηκε στο ματς με τους Ούγγρους. Ωστόσο, μία μέρα μετά τον αγώνα στις 30 Μαρτίου, είχε «σφίξει τα δόντια» και είχε αγωνιστεί κανονικά στο ματς της Ρόμα.

Με αυτά τα δεδομένα, με πρωτοβουλία και σχετική εισήγηση του Γιώργου Καραγκούνη, ο Χολέμπας «κόπηκε» από την προεπιλογή, αφού στην εθνική υπάρχει η πεποίθηση ότι σε αυτήν την κρίσιμη καμπή των προκριματικών, χρειάζονται παίκτες που είναι έτοιμοι να δώσουν το 110% ψυχικά και σωματικά για την εθνική ομάδα.

Αν και στην εθνική ομάδα δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα ούτε με τον ποδοσφαιριστή και επαγγελματία, ούτε και με τον άνθρωπο Χολέμπας. Όμως με τα παραπάνω στοιχεία και σε συνδυασμό με το ότι έχει αγωνιστεί σε ένα μόλις ματς των προκριματικών (με την Ρουμανία στην πρεμιέρα) οδηγείται στον αποκλεισμό και θα χάσει εκτός από το παιχνίδι με τα Νησιά Φερόε και το φιλικό που ακολουθεί με την Πολωνία στο Γκντανσκ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα