ΠΑΟΚ: Με Σαββίδη στην ΦΑΕ Θεσσαλονίκη

ΠΑΟΚ: Με Σαββίδη στην ΦΑΕ Θεσσαλονίκη

ΠΑΟΚ: Με Σαββίδη στην ΦΑΕ Θεσσαλονίκη

bet365

Ιστορική ημέρα χαρακτηρίζουν στον ΠΑΟΚ την αυριανή (12/5) ημέρα για την αποπληρωμή των χρεών στην εφορία ύψους 10,390 εκατ. ευρώ. Ο Ιβάν Σαββίδης εξεδήλωσε την επιθυμία να βρεθεί στην ΦΑΕ Θεσσαλονίκης και να παραδώσει ο ίδιος την επιταγή.

Η μεγαλύτερη ημέρα στην σύγχρονη ιστορία του συλλόγου είναι η αυριανή (12/5) καθώς η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα κλείσει δια παντός το κεφάλαιο «χρέη στο δημόσιο». Η διοίκηση του Δικεφάλου θα περιμένει από νωρίς το πρωί της Τρίτης την ειδοποίηση από την ΦΑΕ Θεσσαλονίκης για την καταβολή της επιταγής ύψους 10, 390 εκατομμύρια ευρώ. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ που είναι στην Θεσσαλονίκη, άλλωστε βρέθηκε χθες (10/5) και στη Νέα Σμύρνη για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο εξέφρασε την επιθυμία να παραδώσει ο ίδιος την επιταγή της οφειλής στον διευθυντή της ΦΑΕ Θεσσαλονίκης. Στον Δικέφαλο θέλουν να δώσουν επισημότητα στο γεγονός καθώς το σωματείο μετά από πολλά χρόνια θα είναι καθαρό από χρέη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα