Θα ζητήσουν τιμωρία της Βέροιας

Θα ζητήσουν τιμωρία της Βέροιας

Gazzetta team
Θα ζητήσουν τιμωρία της Βέροιας

bet365

Σύμφωνα με δημοσίευμα, έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις και την τιμωρία του γενικού διευθυντή της Βέροιας, Γιώργου Λαναρή, η 15η ομάδα θα ζητήσει τιμωρία της «βασίλισσας του βορρά»!

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η «Live Sport», μετά και την απόφαση του ειδικού ανακριτή διαφθοράς, Γιώργου Ανδρεάδη για τους περιοριστικούς όρους που επέβαλεσ στον Γιώργο Λαναρή, σε μια εξέλιξη με την οποία υπάρχει παραδοχή για το ύποπτο ματς Ολυμπιακού – Βέροιας, η 15η ομάδα στο φινάλε του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ και ίσως αυτές που βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού, θα ζητήσουν την τιμωρία του συλλόγου της Ημαθίας.

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Πετρόπουλος, είναι υποχρεωμένος να ασκήσει δίωξη κατά της Βέροιας ώστε το θέμα να αναλάβουν τα αρμόδια αθλητικά πειθαρχικά όργανα. Ακόμα κι αν δεν γίνει αυτό, ωστόσο, η υπόθεση θα φτάσει στην Πειθαρχική Επιτροπή.

Σε περίπτωση, λοιπόν, που επιβεβαιωθούν οι προθέσεις για τιμωρία της Βέροιας, αυτό θα σημάνει και την προσπάθεια για τον υποβιβασμό της.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα