Κέρκυρα-Παναθηναϊκός 1-1

Κέρκυρα-Παναθηναϊκός 1-1

Κέρκυρα-Παναθηναϊκός 1-1

bet365

Μετά το Περιστέρι, την Βέροια και την Κομοτηνή, ο Παναθηναϊκός... γκέλαρε και στην Κέρκυρα(1-1), προβληματίζοντας ξανά με την απόδοσή του. Παραμονή και μαθηματικά για τους «Φαίακες».

Έτσι έπαιξαν

Με ενδεκάδα ανάγκης κατέβηκε ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Κέρκυρα, καθώς ο Γιάννης Αναστασίου δεν είχε στην διάθεση του αρκετούς από τους βασικούς ποδοσφαιριστές του. Κάτω από τα δοκάρια ξεκίνησε ο Στιλ, αριστερό μπακ ο Χουχούμης, δεξί ο Μπούρμπος και ο Κουτρουμπής με τον Τριανταφυλλόπουλο στο κέντρο της άμυνας. Ζέκα σε ρόλο αμυντικού μέσου, Πράνιτς και Ατζαγκούν μπροστά του. Ο Νίνης σε ελεύθερο ρόλο και στην επίθεση ο Καρέλης με τον Κλωναρίδη.

Οσόν αφορά την Κέρκυρα, ο Δημητρίου αντιμετώπισε πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, με τον Κουτζαβασίλη να βγαίνει... off και τον Σετκούς να παίρνει την θέση του κάτω από τα δοκάρια. Αριστερά στην άμυνα ο Ντιόγο, δεξιά ο Σιόντης, Βενέτης, Ντιμιτρόφσκι στο κέντρο των μετόπισθεν. Ανδρεόπουλος και Καρντόσο τα αμυντικά χαφ. Στα άκρα Κόντος και Χαβίτο, ο Καϊκούτ επιτελικός και στην κορυφή του 4-2-3-1 ο Μαρκόφσκι.

«Ζεστός» ο Καρέλης

Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, πήρε από την αρχή τον έλεγχο της μεσαίας γραμμής και πίεζε την Κέρκυρα. Οι γηπεδούχοι μέχρι το πρώτο τέταρτο ήταν «δυνατοί» στις αντεπιθέσεις και θα μπορούσαν στο 7' να ανοίξουν το σκορ με τον Μαρκόφσκι. Οι «πράσινοι» με κορυφαίους Ατζαγκούν και Νίνη στον άξονα, κυκλοφορούσαν σωστά την μπάλα αν και έλειπε η σωστή επιλογή στην τελική πάσα για να... καρποφορήσει η υπεροχή.

Στο 22' έγινε κι αυτό, με τον Παναθηναϊκό να βρίσκει λύση. Ο Νιγηριανός βρήκε στην πλάτη της άμυνας τον Καρέλη. Ο Έλληνας στράικερ στόπαρε την μπάλα, ''χόρεψε'' Σιόντη και Βένετη, τελειώνοντας ιδανικά την φάση για το άνοιγμα του σκορ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν βρει το σχετικά γρήγορο γκολ που ζητούσε ο Αναστασίου και στην συνέχεια απείλησαν κυρίως με σουτ του Νίνη, τα οποία δεν βρήκαν στόχο και μια ενέργεια του Κλωναρίδη.

Σαν να έφυγε από το γήπεδο!

Κανένα παιχνίδι δεν τελειώνει από το ημίχρονο. Ο Παναθηναϊκός με το... μαξιλαράκι του 1-0, μπήκε στο γήπεδο σαν σε αγγαρεία. Η Κέρκυρα ήθελε να τελειώσει και μαθηματικά την παραμονή τους, πήρε μέτρα στο γήπεδο, περισσότερα ρίσκα και στο 62' έφτασε στην ισοφάριση με το πέναλτι του Κόντου. Όλα τα... λεφτά η κούρσα του Χαβίτο στην αρχή της φάσης και το τραγικό λάθος του Μέντες.

Ο Αναστασίου έριξε στην μάχη Ντίνα και... Μπερίσα(για πρώτη φορά αγωνίστηκε με την πράσινη φανέλα), ωστόσο, το «τριφύλλι» ήταν εκτός τόπου και χρόνου. Η μπάλα... κουράστηκε να αλλάζει πόδια χωρίς ουσία. Ο Παναθηναϊκός δεν αντέδρασε και η ώριμη Κέρκυρα κράτησε άνετα και χωρίς κόπο τον βαθμό της ισοπαλίας που τον κρατά και τυπικά στην κατηγορία.

MAN OF THE MATCH: Χαβίτο. Ο Ισπανός εξτρέμ ταλαιπώρησε αρκετά την άμυνα του Παναθηναϊκού. Ήταν δραστήριος και από δική του κούρσα και ασίστ, κερδίζει το πέναλτι ο Κόντος.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Ανδρεόπουλος. Πολύ καλό παιχνίδι από τον νεαρό αμυντικό μέσο. Σωστός με την μπάλα στα πόδια, κάλυψε αρκετά χιλιόμετρα στην μεσαία γραμμή και έδειξε σε ακόμη ένα ματς, το γιατί έχει μπει στο στόχαστρο αρκετών ομάδων.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Νταβίντ Μέντες. Μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο και ήταν αρνητικότατος. Από δικό του τακτικό λάθος ο Χαβίτο φτάνει μέχρι την περιοχή του Παναθηναϊκού στην φάση του πέναλτι. Δεν βοήθησε καθόλου και στους υπόλοιπους τομείς του παιχνιδιού.

Η ΓΚΑΦΑ: Από τις ευκαιρίες που δεν χάνονται. Ο Μαρκόφσκι μόλις στο 7' βρέθηκε μόνος του σε κενή εστία αλλά... κατάφερε να στείλει την μπάλα άουτ. Ο έμπειρος στράικερ των «Φαιάκων» δεν εκμεταλλεύθηκε το τραγικό λάθος του Στιλ, καθώς δεν είχε σωστή αίσθηση του χώρου.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Καλή διαιτησία από τον Βοσκάκη και τους βοηθούς του. Ο ρέφερι της συνάντησης σωστά δείχνει την εσχάτη των ποινών στο χέρι του Μπούρμπου πάνω στην ντρίμπλα του Χαβίτο.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Ο Παναθηναϊκός... αγνοεί την χαρά της εκτός έδρας νίκης εδώ και περίπου δύο μήνες. Γκέλαρε σε Περιστέρι, Βέροια, Κομοτηνή και τώρα στο Ιόνιο. Η Κέρκυρα ανέβασε την απόδοσή της στην επανάληψη, ισοφάρισε και με τον βαθμό που πήρε, «σφράγισε» και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία.

ΚΕΡΚΥΡΑ: Σέτκους, Σιόντης, Βενέτης, Ντιμιτρόφσκι, Ντιόγκο, Καρντόσο (66’ Κρητικός), Ανδρεόπουλος, Κόντος (79’ Φάμπιο Ταβάρες), Χαβίτο, Καϊκούτ, Μαρκόφσκι (46’ Ζορμπάς).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Χουχούμης, Πράνιτς (58’ Μέντες), Ζέκα, Νίνης, Ατζαγκούν (76’ Ντίνας), Κλωναρίδης, Καρέλης (80’ Μπερίσα).

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα