Εργασίες για τον χλοοτάπητα στον Ρέντη

Εργασίες για τον χλοοτάπητα στον Ρέντη

Δημήτρης Τομαράς
Εργασίες για τον χλοοτάπητα στον Ρέντη

bet365

Η εταιρεία RED που εδρεύει σε Πορτογαλία και Μαρόκο ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με την ΠΑΕ Ολυμπιακός για εργασίες που αφορούν στον χλοοτάπητα στον Ρέντη.

Η εταιρεία έκανε γνωστό μέσω του Twitter της πως ξεκίνησε τις εργασίες βελτίωσης του χόρτου στον Ρέντη, ανεβάζοντας και σχετική φωτογραφία. Αναφέρθηκε επίσης και στα 90 χρόνια του συλλόγου και στο γεγονός πως τον προπονεί ο Βίτορ Περέιρα. Παράλληλα στο επίσημό της site ανάρτησε και ανακοίνωση όπου αναφέρει: «Η RED στην Ελλάδα. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός επιβράβευσε την RED δίνοντάς της την δυνατότητα αναβάθμισης του χλοοτάπητα στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.

Η RED χαιρετίζει την ευκαιρία να συνεργασία με μία από τις πιο αναγνωρίσιμες ομάδες και με πρεστίζ σε Ελλάδα και Ευρώπη. Με αυτόν τον τρόπο διευρύνει την διεθνή της εικόνα πηγαίνοντας σε άλλη χώρα με σημαντικό ποδοσφαιρικό περιβάλλον. Ένα καλό γήπεδο είναι απαραίτητο για κάθε άθλημα και η βελτίωσή του διασφαλίζει πως οι παίκτες θα δουλεύουν στις καλύτερες δυνατές συνθήκες και έτσι δεν θα έχουν πρόβλημα με την σωματική τους ακεραιότητα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα