Νίκη και μόνο νίκη θέλει ο Παναθηναϊκός (vid)

Νίκος Ρόλλας
Νίκη και μόνο νίκη θέλει ο Παναθηναϊκός (vid)

bet365

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον φορμαρισμένο Παναιτωλικό και έχει μόνο τη νίκη στο μυαλό του, προκειμένου να εκμεταλλευτεί τις απώλειες που θα υπάρξουν στην Τούμπα.

Μονόδρομος νίκης για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής υποδέχεται την πιο φορμαρισμένη ομάδα του Πρωταθλήματος, που αποτελεί και την ευχάριστη έκπληξη της εφετινής SuperLeauge...

Κόντρα στον Παναιτωλικό λοιπόν, οι «πράσινοι» θέλουν μόνο τη νίκη, προκειμένου να μεγαλώσουν ακόμη περισσότερο το εντός έδρας σερί τους και να φτιάξουν την ψυχολογία τους ενόψει του ματς της Κρήτης με τον ΟΦΗ, αλλά και του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί...

Φυσικά, το «τρίποντο» κόντρα στην ομάδα του Αγρινίου θα τους επιτρέψει να δουν με άνεση τον αγώνα της Τούμπας, όπου δεδομένα θα υπάρξει κάποιο κέρδος. Αν κερδίσει ο ΠΑΟΚ θα μειώσουν την διαφορά από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στους 5 βαθμούς, αν νικήσει ο Ολυμπιακός θα ξεφύγουν 3 πόντους από τον «δικέφαλο» και θα είναι μόνοι τους στην δεύτερη θέση, ενώ αν το ματς λήξει ισόπαλο, θα είναι στο -6 από την πρώτη θέση και στο +2 για την δεύτερη.

Το ευχάριστο για τον Γιάννη Αναστασίου είναι πως δεν έχει να αντιμετωπίσει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα τραυματισμού, καθώς οι Μέντες, Δώνης, Κουτρουμπής (σ.σ ο Μπαϊράμι αντιμετωπίζει το γνωστό πρόβλημα) που έμειναν εκτός, ήταν υγιείς...

Αντιθέτως, κανονικά συμπεριλήφθηκε τόσο ο Ντάνιελ Πράνιτς, όσο και ο Χάρης Μαυρίας που δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής, στο ντεμπούτο της δεύτερης θητείας του στο «τριφύλλι».

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Μπούρμπος, Ζέκα, Λαγός, Ντίνας, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης, Νίνης και Μαυρίας.

Δείτε το video από το ματς του πρώτου γύρου στο Αγρίνιο...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα