Ανακοινώθηκε ο Ναζλίδης από την Βέροια

Ανακοινώθηκε ο Ναζλίδης από την Βέροια

Αντώνης Σαούλης
Ανακοινώθηκε ο Ναζλίδης από την Βέροια

bet365

Οπως είχε γράψει το gazzetta.gr ο 27χρονος επιθετικός από την στιγμή που έμεινε ελεύθερος έφτιαξε βαλίτσες για την Βέροια και ανακοινώθηκε.

Απέμενε το τυπικό του θέματος. Το gazzetta.gr σας είχε γράψει και για την αποχώρηση του 27χρονου επιθετικού από τον Πλατανιά αλλά και για το έντονο ενδιάφερον της Βέροιας. Εν τέλει την Παρασκευή ο Θωμάς Ναζλίδης (περί ου ο λόγος) έγινε κι επίσημα το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Βέροιας.

Μετά την υπογραφή δήλωσε τα εξής: "Είμαι πολύ χαρούμενος για την νέα αρχή στην καριέρα μου. Η Βέροια και οι άνθρωποι της με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή και με έπεισαν στο να βοηθήσω και εγώ στην προσπάθεια επίτευξης των στόχων της Βασίλισσας."

Ο 27χρονος φορ αποτέλεσε μία ακόμα μεταγραφή για την Βέροια η οποία δεν θα σταματήσει εκεί την ενίσχυσή της μια και φαίνεται να μιλάει ήδη με τον Ανδρέα Τάτο αλλά και με τον Γιώργο Τζαβέλλα!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα