Πρισό και παίκτης από Β' Γαλλίας για Πλατανιά (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Πρισό και παίκτης από Β' Γαλλίας για Πλατανιά (vid)

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Τον Πρισό της Πετρολούλ προσπαθεί να κλείσει ο Πλατανιάς, που έχει και στην λίστα του Αφρικανό εξτρέμ από την Β' Γαλλίας.

Η περίπτωση του Ν' Τζόγκο Λόμπε Πρισό επανέρχεται για τον χανιώτικο σύλλογο. Ο 26χρονος Καμερουνέζος άσος της Πετρολούλ, που έχει και υπηκοότητα από την Μάλτα, μπορεί να παίξει ως δεξιός και ως αριστερός χαφ αλλά και ως φορ. Πριν από αρκετές ημέρες οι δύο πλευρές είχαν φτάσει κοντά σε συμφωνία όμως η περίπτωση δεν προχώρησε μέχρι τέλους. Τώρα η υπόθεση αυτή είναι και πάλι στο προσκήνιο με στόχο το deal και με τον παίκτη να είναι ήδη στα Χανιά. Επίσης ο Πλατανιάς ασχολείται και με έναν Αφρικανό εξτρέμ που αγωνίζεται στην Β' Γαλλίας και του οποίου το όνομα δεν έχει διαρρεύσει ακόμα. Όπως και να έχει εκτιμάται πως το αργότερο μέχρι την Παρασκευή θα επέλθουν τα νεότερα.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα