Όσο δεν κλείνει τεχνικό, κερδίζει πόντους ο Ταουσιάνης

Δημήτρης Τομαράς
Όσο δεν κλείνει τεχνικό, κερδίζει πόντους ο Ταουσιάνης

bet365

Όσο περνούν οι μέρες και ο Εργοτέλης δεν προχωράει στον βαθμό που πρέπει την υπόθεση προπονητή, τόσο θα αυξάνονται οι πιθανότητες για μονιμοποίηση του Γιάννη Ταουσιάνη.

Ο υπηρεσιακός προπονητής των Κρητικών μπορεί κάλλιστα να γίνει μόνιμος, όπως σας έχουμε γράψει ξανά. Ο Γιάννης Ταουσιάνης -που με απόφαση της διοίκησης αποτέλεσε την προσωρινή λύση για τον αντί-Δερμιτζάκη- είχε και τις... ευλογίες του Καβαλιώτη προπονητή. Ο ίδιος ο Παύλος Δερμιτζάκης λίγο μετά την επισημοποίηση της αποχώρησής του είχε τονίσει προς τους ιθύνοντες της ομάδας του Εργοτέλη πως ο τότε βοηθός του θα ήταν η πρέπουσα επιλογή για τον πάγκο. Τώρα και με τον σύλλογο να μην έχει κλείσει ακόμα προπονητή, η εκδοχή του γίνει νέα συμφωνία για την μόνιμη πια παραμονή του Γιάννη Ταουσιάνη στον πάγκο του έχει αποκτήσει ακόμα πιο πολλές πιθανότητες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα