Σιόντης και άλλες 4 προσθήκες για Κέρκυρα

Δημήτρης Τομαράς
Σιόντης και άλλες 4 προσθήκες για Κέρκυρα

bet365

Η Κέρκυρα εκτός από τον Σιόντη θα προχωρήσει στην απόκτηση ακόμα τεσσάρων ή πέντε παικτών. Απόφαση για τον εκλεκτό για τον επιτελικό χαφ με το όνομα να... σκάει άμεσα.

Οι Νησιώτες εκτός από την προσθήκη του Στέφανου Σιόντη θα κλείσει άλλους τέσσερις ή πέντε ποδοσφαιριστές. Υπάρχει μάλιστα η πληροφορία πως έχει βρεθεί ο παίκτης από την ξένη αγορά που θα κλείσει για την θέση του επιτελικού χαφ. Το όνομά του δεν έχει διαρρεύσει ακόμα ωστόσο εκτιμάται πως μέσα στα επόμενα δύο με τρία 24ωρα θα γίνει γνωστό. Επίσης αναζητείται ένας στόπερ, ένας δεξιός μπακ-χαφ, ένας αριστερός μπακ και ένας αριστερός χαφ. Για να γίνουν βέβαια οι συγκεκριμένες κινήσεις θα πρέπει οι άνθρωποι της ομάδας της Κέρκυρας να προχωρήσουν σε λύση συμβολαίων ορισμένων παικτών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα