Φιλικό: Αιγινιακός - Βέροια 0-1

Νίκος Τσιώκος
Φιλικό: Αιγινιακός - Βέροια 0-1

bet365

Σε φιλικό παιχνίδι στο Αιγίνιο η Βέροια κέρδισε 0-1 τον Αιγινιακό, με τον Βούκιτς να κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη «βασίλισσα του Βορρά».

Στην προσπάθεια να μείνουν οι παίκτες σε αγωνιστικούς ρυθμούς εντός της διακοπής του πρωταθλήματος, η Βέροια αντιμετώπισε στο Αιγίνιο τον Αιγινιακό σε φιλικό παιχνίδι. Η «βασίλισσα του Βορρά» παρουσίασε μέτρια εμφάνιση στο πρώτη ημίχρονο, αλλά ανέβασε ταχύτητα στο δεύτερο και με το γκολ του Κάμπορα στο 79' πήρε τη νίκη με 0-1.

Μάλιστα, αυτή συνδυάστηκε με το, έστω και ανεπίσημο, ντεμπούτο του Βούκιτς. Ο Σέρβος πήρε τη θέση του Όστοϊτς στο 75' και αναμένεται να ανεβάσει ρυθμούς, ώστε να είναι σε θέση να κάνει και το ντεμπούτο του σε επίσημο ματς της Σούπερ Λίγκας. Τέλος, να σημειωθεί ότι αγωνίστηκε και ο Πέδρο Άρτσε Λαταπί, ο οποίος αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι και μέχρι στιγμής δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής.

Οι συνθέσεις

Αιγινιακός (Στ. Διαμαντόπουλος): Τόλιος (60' Φαρμάκης), Λιόλιος, Ροντρίγκο, Πάβλοβιτς (68' Αραμπατζής), Γιαζιτζόγλου (68' Γεωργίου, 88' Κωστίκος), Μασάδο (84' Τέλλος), Ζούρκος (86' Αχαλινόπουλος), Πολύζος, Πόποβιτς (59' Δεμηρτζόγλου), Κουτσοσπύρος, Καζάκης (46' Ναουμσέφσκι).

Βέροια (Χ. Γκρανέρο): Καντιμοίρης (46' Χινάρντ), Μαλόν (46' Εσπάρθα), Ραούλ Μπράβο (86' Μαρκέλης), Καλί (46' Τσιάμης), Όστοϊτς (75' Βούκιτς), Μπατιόν (46' Μπαλάφας), Γεωργιάδης (46' Άρτσε Λαταπί), Κατίδης (46' Χασελμπάινκ), Καλτσάς (34' λ.τ. Παυλίδης), Μπαργκάν (46' Μπεν), Ντουμίτρου (46' Κάμπορα).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα