ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
«Ύποπτος στοιχηματισμός στο ΠΑΟΚ-Βέροια»

«Ύποπτος στοιχηματισμός στο ΠΑΟΚ-Βέροια»

«Ύποπτος στοιχηματισμός στο ΠΑΟΚ-Βέροια»

Ξένη εταιρία που ελέγχει το παράνομο στοίχημα, κάνει λόγο για ύποπτα πονταρίσματα στο ΠΑΟΚ-Βέροια 4-1... Άγνοια θεωρούν πως είχε ο ΠΑΟΚ.

Το πρώτο ύποπτο παιχνίδι για φέτος στο ελληνικό πρωτάθλημα θεωρεί ξένη στοιχηματική εταιρία πως είναι το ΠΑΟΚ-Βέροια 4-1. Όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Δίκη», η αξιόπιστη εταιρία ανίχνευσης παράνομων στοιχημάτων, «Federbet», που ελέγχει την Πριμέρα Ντιβιζιόν και άλλα ξένα πρωταθλήματα, θεωρεί πως στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Βέροια υπήρξαν αρκετά ύποπτα πονταρίσματα.

Όπως αναφέρθηκε λοιπόν, στην έκθεση που έχει καταγραφεί, η εταιρία θεωρεί πως υπήρξαν πολλά περίεργα πονταρίσματα στη νίκη του ΠΑΟΚ και στην επίτευξη αρκετών τερμάτων. Ακόμα, τονίζει πως παρατηρήθηκε ύποπτη πτώση των συγκεκριμένων αποδόσεων, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την πτώση του over 3.5 στο 1.40, ενώ το παιχνίδι ήταν στο 25' με το σκορ ισόπαλο 0-0.

Ωστόσο, από τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η συγκεκριμένη εταιρία, εικάζουν ότι μπορεί να υπάρχει εμπλοκή της Βέροιας ή μερικών ποδοσφαιριστών της στην χειραγώγηση του αγώνα, ενώ θεωρεί πως ο ΠΑΟΚ είχε άγνοια.

Αξίζει ωστόσο να σημειώσουμε, πως η «Federbet», δεν είναι η επίσημη εταιρία που ελέγχει τα παιχνίδια για λογαριασμό της UEFA και γι' αυτό το λόγο δεν έχει ξεκινήσει επίσημη έρευνα γι' αυτό το παιχνίδι. Ενώ επίσης δεν έχει φτάσει αυτό το έγγραφο στην ΕΠΟ.