«Ύποπτος στοιχηματισμός στο ΠΑΟΚ-Βέροια»

Gazzetta team
«Ύποπτος στοιχηματισμός στο ΠΑΟΚ-Βέροια»

bet365

Ξένη εταιρία που ελέγχει το παράνομο στοίχημα, κάνει λόγο για ύποπτα πονταρίσματα στο ΠΑΟΚ-Βέροια 4-1... Άγνοια θεωρούν πως είχε ο ΠΑΟΚ.

Το πρώτο ύποπτο παιχνίδι για φέτος στο ελληνικό πρωτάθλημα θεωρεί ξένη στοιχηματική εταιρία πως είναι το ΠΑΟΚ-Βέροια 4-1. Όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Δίκη», η αξιόπιστη εταιρία ανίχνευσης παράνομων στοιχημάτων, «Federbet», που ελέγχει την Πριμέρα Ντιβιζιόν και άλλα ξένα πρωταθλήματα, θεωρεί πως στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Βέροια υπήρξαν αρκετά ύποπτα πονταρίσματα.

Όπως αναφέρθηκε λοιπόν, στην έκθεση που έχει καταγραφεί, η εταιρία θεωρεί πως υπήρξαν πολλά περίεργα πονταρίσματα στη νίκη του ΠΑΟΚ και στην επίτευξη αρκετών τερμάτων. Ακόμα, τονίζει πως παρατηρήθηκε ύποπτη πτώση των συγκεκριμένων αποδόσεων, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την πτώση του over 3.5 στο 1.40, ενώ το παιχνίδι ήταν στο 25' με το σκορ ισόπαλο 0-0.

Ωστόσο, από τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η συγκεκριμένη εταιρία, εικάζουν ότι μπορεί να υπάρχει εμπλοκή της Βέροιας ή μερικών ποδοσφαιριστών της στην χειραγώγηση του αγώνα, ενώ θεωρεί πως ο ΠΑΟΚ είχε άγνοια.

Αξίζει ωστόσο να σημειώσουμε, πως η «Federbet», δεν είναι η επίσημη εταιρία που ελέγχει τα παιχνίδια για λογαριασμό της UEFA και γι' αυτό το λόγο δεν έχει ξεκινήσει επίσημη έρευνα γι' αυτό το παιχνίδι. Ενώ επίσης δεν έχει φτάσει αυτό το έγγραφο στην ΕΠΟ.

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

SUPERLEAGUE NEWS FEED