«Ύποπτος στοιχηματισμός στο ΠΑΟΚ-Βέροια»

Gazzetta team
«Ύποπτος στοιχηματισμός στο ΠΑΟΚ-Βέροια»

bet365

Ξένη εταιρία που ελέγχει το παράνομο στοίχημα, κάνει λόγο για ύποπτα πονταρίσματα στο ΠΑΟΚ-Βέροια 4-1... Άγνοια θεωρούν πως είχε ο ΠΑΟΚ.

Το πρώτο ύποπτο παιχνίδι για φέτος στο ελληνικό πρωτάθλημα θεωρεί ξένη στοιχηματική εταιρία πως είναι το ΠΑΟΚ-Βέροια 4-1. Όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Δίκη», η αξιόπιστη εταιρία ανίχνευσης παράνομων στοιχημάτων, «Federbet», που ελέγχει την Πριμέρα Ντιβιζιόν και άλλα ξένα πρωταθλήματα, θεωρεί πως στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Βέροια υπήρξαν αρκετά ύποπτα πονταρίσματα.

Όπως αναφέρθηκε λοιπόν, στην έκθεση που έχει καταγραφεί, η εταιρία θεωρεί πως υπήρξαν πολλά περίεργα πονταρίσματα στη νίκη του ΠΑΟΚ και στην επίτευξη αρκετών τερμάτων. Ακόμα, τονίζει πως παρατηρήθηκε ύποπτη πτώση των συγκεκριμένων αποδόσεων, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την πτώση του over 3.5 στο 1.40, ενώ το παιχνίδι ήταν στο 25' με το σκορ ισόπαλο 0-0.

Ωστόσο, από τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η συγκεκριμένη εταιρία, εικάζουν ότι μπορεί να υπάρχει εμπλοκή της Βέροιας ή μερικών ποδοσφαιριστών της στην χειραγώγηση του αγώνα, ενώ θεωρεί πως ο ΠΑΟΚ είχε άγνοια.

Αξίζει ωστόσο να σημειώσουμε, πως η «Federbet», δεν είναι η επίσημη εταιρία που ελέγχει τα παιχνίδια για λογαριασμό της UEFA και γι' αυτό το λόγο δεν έχει ξεκινήσει επίσημη έρευνα γι' αυτό το παιχνίδι. Ενώ επίσης δεν έχει φτάσει αυτό το έγγραφο στην ΕΠΟ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα