Απέκτησε Κάμπορα η Βέροια

Απέκτησε Κάμπορα η Βέροια

Φώτης Καρακούσης
Απέκτησε Κάμπορα η Βέροια

bet365

Παίκτης της Βέροιας θα είναι για την ερχόμενη χρονιά ο 34χρονος επιθετικός Χαβιέ Κάμπορα, γνωστός μας από το πέρασμά του από τον Άρη.

Ο κύβος ερρίφθη στην Βέροια αναφορικά με την απόκτηση επιθετικού με την «βασίλισσα του βορρά» να ανακοινώνει την απόκτηση του γνωστού μας από το πέρασμά του από τον Άρη, Χαβιέ Κάμπορα. Ο 34χρονος Αργεντίνος επιθετικός βρέθηκε στην πρωτεύουσα της Ημαθίας και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, με την ανακοίνωση να αναφέρει: «Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την απόκτηση του 34χρονου ποδοσφαιριστή Javier Edgardo Campora».

«Θα ανταποδώσω στο γήπεδο την εμπιστοσύνη»

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο ποδοσφαιριστής δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην Ελλάδα και ευχαριστώ πολύ τη Βέροια για την ευκαιρία που μου δίνει. Την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν οι άνθρωποι της ομάδας θα την ανταποδώσω μέσα στο γήπεδο προσθέτοντας την εμπειρία μου για να φέρουμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται».

*O Κάμπορα επέλεξε να αγωνίζεται με το No 9.

Ποιος είναι ο Κάμπορα

Το νέο απόκτημα της Βέροιας γεννήθηκε στις 7 Ιανουαρίου του 1980 στο Ροζάριο και ξεκίνησε τη καριέρα του στην Ροζάριο Σεντράλ. Κάθε χρόνο άλλαζε ομάδα και έχει αγωνιστεί επίσης σε Φένιξ, Ντεπόρτες, Τίρο Φεντεράλ, Κρουζ Αζούλ, Τσιάπας, Πουέμπλα, Κόλο Κόλο, Ουρακάν, Ρασίνγκ Κλουμπ και Ολν Μπόις, ενώ την περίοδο 2009-10 πέρασε από την Ελλάδα και τον Άρη έχοντας μια εξαιρετική χρονιά, καθώς σε 35 ματς σκόραρε 17 φορές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα