Mundial: Αγωνία για την ετοιμότητα του γηπέδου στο Σάο Πάολο(pics)

Gazzetta team
Mundial: Αγωνία για την ετοιμότητα του γηπέδου στο Σάο Πάολο(pics)

bet365

Μία ημέρα πριν την έναρξη του Μουντιάλ και οι εικόνες που φτάνουν από το Σάο Πάολο ενόψει της έναρξης της διοργάνωσης είναι άκρως ανησυχητικές όσον αφορά την ασφάλεια.

Οι ειδικοί αναφέρουν ότι η ασφάλεια στα γήπεδα θα πρέπει να είναι επαρκής στο 100% ώστε να δοθεί άδεια για την χρησιμοποίησή τους. Το Στάδιο του Σάο Πάολο, το οποίο θα φιλοξενήσει το εναρκτήριο αγώνα του Μουντιάλ μεταξύ της Βραζιλίας και της Κροατίας, δεν έχει δοκιμαστεί από τους διοργανωτές.

Μάλιστα, η κύρια πρόβα για το γήπεδο με την διεξαγωγή του αγώνα μεταξύ της Κ20 και της Κ17 της Κορίνθιανς έγινε χωρίς κόσμο στις εξέδρες κάτι που είναι ενάντια στις οδηγίες ασφαλείας της FIFA.

Όπως φαίνεται πάντως και από τις εικόνες οι ανησυχίες είναι έντονες και οι Βραζιλιάνοι θα πρέπει να κάνουν αγώνα δρόμου για να είναι απόλυτα έτοιμοι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα