Και τυπικά εκτός Βέροιας οι τέσσερις

Και τυπικά εκτός Βέροιας οι τέσσερις

Και τυπικά εκτός Βέροιας οι τέσσερις

bet365

Όπως είχε γίνει γνωστό από την Τετάρτη, από την Βέροια θα έφευγαν ακόμα τέσσερις παίκτες. Ο λόγος για τους Αποστολόπουλο, Αναστασόπουλο, Γεωργιάδη και Τζημογιάννη που από την Πέμπτη είναι και τυπικά εκτός ομάδας.

Τις δέκα αποδεσμεύσεις έφτασε και επίσημα η Βέροια. Μετά τους έξι που είχαν αποτελέσει παρελθόν, είχαμε γράψει πως σήμερα θα φύγουν άλλοι τέσσερις όπως και έγινε, με την «βασίλισσα του βορρά» να ανακοινώνει και την αποχώρηση των Αλέξανδρου Αποστολόπουλου, Νίκου Αναστασόπουλου, Νίκου Γεωργιάδη και Νίκου Τζημογιάννη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βέροια έχει ως εξής: «Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές: Αλέξανδρο Αποστολόπουλο, Νίκο Αναστασόπουλο, Νίκο Γεωργιάδη και Νίκο Τζημογιάννη και τους εύχεται καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική τους καριέρα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα