Στο χέρι του Ολυμπιακού για Μπεν

Στο χέρι του Ολυμπιακού για Μπεν

bet365

Επαφή αλλά όχι οριστική συμφωνία με Ολυμπιακό για Μπεν ανακύπτει από την πλευρά του παίκτη και από Βέροια. Στο χέρι ομάδας και Μίτσελ το εάν θα κλείσει. Φινμπόγκασον και «δίχτυα» σε Ολλανδία.

Ο Μπεν της Βέροιας όπως και ο Νίκος Καθάριος του Πανθρακικού είναι υποθέσεις από την ελληνική αγορά που εδώ και καιρό είναι καθαρά στην διακριτική ευχέρεια του Ολυμπιακού το εάν θα τις κλείσει ή όχι. Για την πρώτη εκ των δύο περιπτώσεων, δηλαδή του διεθνούς ποδοσφαιριστή από τις Κομόρες, όπως προέκυπτε και από την μεριά και το περιβάλλον του παίκτη αλλά και από την Βέροια την Τρίτη υπάρχουν μεν επαφές σε καλό κλίμα με τους πρωταθλητές όμως όχι τελικό deal.

Για τον Μπεν (που έχει γαλλικό διαβατήριο) υπάρχουν και άλλες προσφορές και από Ελλάδα και από εξωτερικό (σ.σ. κυρίως την Γερμανία) όμως οι Πειραιώτες -που επίσης δεν επιβεβαίωναν σε καμία των περιπτώσεων την συμφωνία, αναφέροντας πως δεν υπάρχει κάτι τέτοιο αλλά ούτε και... υπογραφές- εφόσον το θελήσουν μπορούν να πάρουν το προβάδισμα για την απόκτησή του. Είναι φυσικά και θέμα Μίτσελ και κατά πόσον θα δώσει το ΟΚ για να πιάσει φέτος Λιμάνι ο παίκτης. Εξελίξεις ίσως υπάρξουν και την Τετάρτη οπότε και έχει προγραμματιστεί ερυθρόλευκο μεταγραφικό μίτινγκ.

Σε μία τέτοια περίσταση ο Ολυμπιακός θα... δέσει για αρκετά χρόνια τον παίκτη. Από εκεί και πέρα οι πληροφορίες για τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον της Χέρενφεϊν και την προσπάθεια που θα κάνει ο Ολυμπιακός για τον παίκτη καλά κρατούν. Στο Λιμάνι θα γίνει κίνηση για τον εν λόγω ποδοσφαιριστή. Οι ερυθρόλευκοι κοιτάζουν και γενικότερα την ολλανδική αγορά καθότι εκτός από την Χέρενφεϊν εξετάζουν και παίκτες από ομάδες όπως η Φέγενορντ, η Φίτεσε, η Άλκμααρ και η Φένλο.

Ας μην ξεχνάμε πως ο Ολυμπιακός ασχολήθηκε και με τον Γκρατσιάνο Πελέ και με άλλους παίκτες από την χώρα της τουλίπας. Για τον Ισλανδό διεθνή φορ τα πράγματα βέβαια είναι πολύ δύσκολα καθώς εκτός από το συμβόλαιο και τα αρκετά χρήματα που απαιτούνται για αυτόν, έχει και μεγάλη ζήτηση ειδικά στην Μπουντεσλίγκα. Ωστόσο από μεριάς των πρωταθλητών Ελλάδας υπάρχει η διάθεση να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για τον Φινμπόγκασον.

* Για το θέμα του Κώστα Φορτούνη υπογραφές δεν έχουν πέσει ακόμα όμως ο παίκτης πολύ σύντομα θα γίνει και τυπικά ερυθρόλευκος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα