Το «αντίο» του Βίκτορ Σάντσεθ (pic)

Το «αντίο» του Βίκτορ Σάντσεθ (pic)

gazzetta default image fallback

bet365

Ο Βίκτορ Σάντσεθ αποχαιρέτησε και... επίσημα τον Ολυμπιακό και είναι προς αναζήτηση δουλειάς στην Ισπανία είτε ως πρώτος προπονητής είτε ως βοηθός.

Ο Βίκτορ Σάντσεθ που προ ημερών είχε μιλήσει με κάποιους παίκτες του Ολυμπιακού ενημερώνοντάς τους πως ήταν απόφαση του Μίτσελ να μην συνεχίζει και τη νέα χρονιά στην ομάδα, κάτι που διευκρίνισε πως αφορούσε και στον Κάρλος Λουένγκο, κουνιάδο του Ισπανού προπονητή, είπε το δικό του... αντίο στην ομάδα μέσω των social media. Ανέβασε ένα φωτογραφικό κολάζ με ανθρώπους από το προπονητικό επιτελείο και την διοίκηση της ομάδας. Παράλληλα έγραψε στο twitter του το αποχαιρετιστήριό του μήνυμα: «Ήταν χαρά μου να είμαι φέτος στον Ολυμπιακό. Σας ευχαριστώ που μου επιτρέψατε να είμαι μέλος της οικογένειάς σας. Δίνω τις πιο θερμές και καλύτερες ευχές μου σε όλους». Το επόμενο βήμα του είναι να κλείσει σε μία ομάδα στην Ιβηρική είτε ως πρώτος προπονητής είτε ως βοηθός. Υπάρχει η πιθανότητα να τον ακολουθήσει και ο Κάρλος Λουένγκο. Ο Μίτσελ από μέρους του έχει καταθέσει την θέση του για το ζήτημα. Διέψευσε κάθε τι που γράφτηκε και επισήμανε πως απλώς έκλεισε ο κύκλος των Βίκτορ και Κάρλος. Επιπλέον είναι ήδη σε συζητήσεις με δύο με τρία άτομα στην Ισπανία για το προπονητικό επιτελείο της νέας σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα