Στην ΑΕΚ ο Μπακάκης!

Στην ΑΕΚ ο Μπακάκης!

Gazzetta team
Στην ΑΕΚ ο Μπακάκης!

bet365

Παίκτης της ΑΕΚ θεωρείται ο Μιχάλης Μπακάκης καθώς ο Φώτης Κωστούλας και ο ποδοσφαιριστής υπέγραψαν στα γραφεία της AEGEAN, ενώ ανακοινώθηκε η παραχώρησή του από τον Παναιτωλικό!

Η Μεγάλη Τρίτη είχε από νωρίς ευχάριστα νέα για την ΑΕΚ καθώς δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η ρύθμιση για την χρηματοδότηση της «Αγιά Σοφιάς» (όπως και τα γήπεδα Παναθηναϊκού και Πανιωνίου) από την περιφέρεια Αττικής. Λίγες ώρες μετά, όμως, υπήρξαν ευχάριστα και στα μεταγραφικά καθώς η Ένωση έκανε ακόμη μία κίνηση για το παρόν και -κυρίως- το μέλλον. Οι Κιτρινόμαυροι ενδιαφέρονταν για τον Μπακάκη που ήταν στη λίστα και του Ολυμπιακού και έκλεισαν το θέμα χωρίς να τραβήξει πολύ, κόντρα σε όσους διεύψευδαν το θέμα της μεταγραφής του, μεταξύ των οποίων και η επίσημη ΑΕΚ.

Ο πρόεδρος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας, πήγε την Τρίτη στα γραφεία της AEGEAN και σφράγισε την συμφωνία με τον Δημήτρη Μελισσανίδη για την πώληση του ποδοσφαιριστή, υπογράφοντας τα σχετικά συμβόλαια. Αν και αρχικά ο παίκττης είχε ενημερωθεί για συμβόλαιο τεσσάρων ετών, τελικά η συμφωνία προβλέπει τριετές. Ακόμη ένα μεταγραφικό θέμα κλείνει για την Ένωση, που θα κάνει και όποιες άλλες κινήσεις χρειάζονται για να ενισχυθεί σημαντικά.

Η ανακοίνωση της Ένωσης:

«Η ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον αμυντικό ποδοσφαιριστή Μιχάλη Μπακάκη (ημ. γεν. 18/3/1991). Προηγήθηκε η συμφωνία με την ΠΑΕ Παναιτωλικός, ακολούθως με τον παίκτη και είναι 3ετούς διάρκειας».

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής ο νέος παίκτης της ΑΕΚ:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα, με πολύ βαριά φανέλα, ένδοξη ιστορία και καταπληκτικούς φιλάθλους. Θεωρώ ότι έκανα τη σωστή επιλογή. Υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό προκειμένου να δικαιώσω τις προσδοκίες των ανθρώπων που με επέλεξαν».

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα