Άγριο ξύλο στην Λεωφόρο!

Νίκος Αθανασίου
Άγριο ξύλο στην Λεωφόρο!

bet365

Οπαδοί του Παναθηναϊκού φώναζαν συνθήματα για τον Δελφάκη και τα ΜΑΤ... απάντησαν με δακρυγόνα και άγριο ξύλο προκειμένου να τους διαλύσουν!

Το παιχνίδι έχει μόλις τελειώσει. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού «βράζει» από τις αποφάσεις του Γιάννη Δελφάκη. Περίπου 200 άτομα, μαζεύονται έξω από τα αποδυτήρια και φωνάζουν συνθήματα κατά του διαιτητή της αναμέτρησης.

Μετά από δέκα λεπτά οι δυνάμεις των ΜΑΤ και χωρίς να προκληθούν, κάνουν χρήση δακρυγόνων και χτυπούν τον κόσμο που απλά διαμαρτύρεται! Για αρκετή ώρα οι δυνάμεις της αστυνομίας βαρούσαν στο ψαχνό όποιον βρίσκονταν μπροστά τους, με τον κόσμο να απορεί και να τρέχει να σωθεί στα στενά της Λεωφόρου! Μάλιστα, από την βία των ΜΑΤ δεν γλίτωσαν και μικρά παιδιά που εκείνη την ώρα απλά περνούσαν έξω από τα αποδυτήρια!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα