Ο Ολυμπιακός βοηθά στην Κεφαλονιά!

Ο Ολυμπιακός βοηθά στην Κεφαλονιά!

Δημήτρης Τομαράς
Ο Ολυμπιακός βοηθά στην Κεφαλονιά!

bet365

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να βοηθά τους έχοντες ανάγκη με τον Γιάννη Βρέντζο να ανακοινώνει νέα προσφορά, αυτήν την φορά για επιδιορθώσεις και επισκευές σχολείων στην πληγείσα Κεφαλονιά.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης πρόκειται να προσφέρουν το ποσό των 500.000 ευρώ για αποκατάσταση, επιδιορθώσεις και επισκευές τουλάχιστον 4 σχολείων σε Ληξούρι και Αργοστόλι. Ο Γιάννης Βρέντζος ανακοίνωσε στην παρουσίαση των νέων αποκτημάτων της ΠΑΕ Ολυμπιακός την συγκεκριμένη ενέργεια που προήλθε μετά από πρωτοβουλία του Βαγγέλη Μαρινάκη, που έδειξε έντονη ευαισθησία για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Κεφαλονιά. Οι ερυθρόλευκοι έχουν έρθει σε επαφή με το Υπουργείο Παιδείας και είναι σε ανοιχτή γραμμή ώστε να λυθεί άμεσα κάθε γραφειοκρατικό ζήτημα. Υπάρχει περίπτωση το παραπάνω ποσό να είναι πιο μεγάλο. Οι πρωταθλητές εκτός των άλλων θα κάνουν και επίσκεψη αγάπης στο νησί.

Ο ισχυρός σεισμός στην Κεφαλονιά φυσικά και έπληξε και σχολικά κτίρια και στόχος των ανθρώπων των Πειραιωτών είναι να βοηθήσουν ώστε να γυρίσουν οι μαθητές στα θρανία το συντομότερο δυνατό. Πρόκειται για δύο δημοτικά σχολεία, ένα γυμνάσιο και ένα λύκειο τα οποία υπέστησαν φθορές από τον πρόσφατο σεισμό. «Είναι ένα έργο, που το κόστος του ανέρχεται σε τουλάχιστον 500.000 ευρώ, ώστε να επιστρέψουν τα παιδιά το ταχύτερο δυνατό στα σχολεία. Δεσμευόμαστε πως η οικογένεια του Ολυμπιακού θα είναι κοντά στο νησί με τη φυσική τους παρουσία και την ηθική τους συμπαράσταση», επισήμανε σχετικά ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Πρόκειται αναμφίβολα για μία άκρως αξιέπαινη κίνηση με τους Πειραιώτες να συνεχίζουν το «πλούσιο» φιλανθρωπικό τους έργο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα