Έτοιμος να γράψει ιστορία ο Δώνης!

Έτοιμος να γράψει ιστορία ο Δώνης!

Νίκος Μαρούδας
Έτοιμος να γράψει ιστορία ο Δώνης!

bet365

Στην αποστολή της Γιουβέντους για το παιχνίδι Kυπέλλου με την Αβελίνο την Τετάρτη βρίσκεται ο Τάσος Δώνης! Γράφει ιστορία αν αγωνιστεί...

Από το καλό στο καλύτερο πάει η καριέρα του νεαρού Έλληνα μεσοεπιθετικού στη Γιουβέντους. Ο Δώνης, που από πέρσι έχει αναγκάσει άπαντες στη Μεγάλη Κυρία του ιταλικού ποδοσφαίρου να μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για εκείνον και το ταλέντο του, είναι έτοιμος να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα των πρωταθλητών Ιταλίας!

Ο μεσαίος γιος του Γιώργου Δώνη, προπονείται με την πρώτη ομάδα της Μεγάλης Κυρίας από την Δευτέρα και την Τρίτη ο Αντόνιο Κόντε του ανακοίνωσε πως την Τετάρτη θα βρεθεί στην αποστολή της ομάδας για το ματς Κυπέλλου με την Αβελίνο. Αυτό φυσικά έχει κάνει τον νεαρό Έλληνα άσο πολύ χαρούμενο, καθώς βλέπει πως είναι κοντά στο επαγγελματικό του ντεμπούτο πιο νωρίς απ’ ότι περίμενε και ο ίδιος, μόλις στη δεύτερη σεζόν του στη Γιουβέντους!

Μετά λοιπόν από αυτή την εξέλιξη, ο Δώνης είναι έτοιμος να γράψει με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία της μεγαλύτερης ομάδας στην Ιταλία! Αυτό γιατί, αν ο τεχνικός της Βέκια Σινιόρα αποφασίσει να του δώσει και λεπτά συμμετοχής κόντρα στην Αβελίνο, τότε θα γίνει ο πρώτος Έλληνας ποδοσφαιριστής που θα έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της Γιουβέντους!

 

SERIE A Τελευταία Νέα