«Γιατρικό» ο Μπαϊράμι για τα στημένα!

«Γιατρικό» ο Μπαϊράμι για τα στημένα!

Νίκος Αθανασίου
«Γιατρικό» ο Μπαϊράμι για τα στημένα!

bet365

Ο Παναθηναϊκός... πονάει στα στημένα, καθώς εκτός των γκολ που δέχεται δεν μπορεί και να απειλήσει. Η επιστροφή του Σουηδού, όμως, μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα.

Δεν είναι μόνο η μισή... ντουζίνα γκολ που έχει δεχθεί ο Παναθηναϊκός από στημένες μπάλες. Μια «χτυπητή» αδυναμία που είχε διαφανεί ξεκάθαρα στα φιλικά προετοιμασίας του καλοκαιριού αλλά ακόμη και τώρα, έπειτα από σχεδόν ένα γύρο πρωταθλήματος, ταλαιπωρεί αφάνταστα την άμυνα του «τριφυλλιού». Ο Γιάννης Αναστασίου αναμένεται να ρίξει το βάρος στην αντιμετώπιση αυτών των φάσεων αλλά το «τριφύλλι» πάσχει και στον τρόπο που θα αξιοποιήσει τα κόρνερ ή τα φάουλ που κερδίζει έξω από την περιοχή.

Ο «Ολλανδός» έχει αποδείξει με την δουλειά του πως «φτιάχνει» ένα ελκυστικό και καλά δουλεμένο σύνολο, ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να πάρει αρκετά από τις στημένες φάσεις, από τις οποίες προέρχονται τα περισσότερα τέρματα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός στο πρωτάθλημα έχει καταφέρει μόλις μία φορά να σκοράρει από φάση που ξεκίνησε από κόρνερ και όχι απευθείας από την γωνία. Ήταν το 2-0 στο Παγκρήτιο όταν μετά από «κομπίνα» ο Αμπέιντ βρήκε τον Κουτρουμπή αμαρκάριστο στο ύψος του πέναλτι. Στο Κύπελλο, οι «πράσινοι» έχουν την μία και μοναδική... καθαρή φάση από στημένη μπάλα. Κόρνερ του Πράνιτς, κεφαλιά του Μπεργκ, η μπάλα στο πλεκτό. Ξανά απέναντι στην κρητική ομάδα.
Οι αριθμοί σε αυτή την περίπτωση λένε την αλήθεια. Όπως την αλήθεια λένε και οι ελάχιστες ευκαιρίες που «έφτιαξε» ο Παναθηναϊκός από καλά χτυπήματα, τα οποία απουσιάζουν.

«Ποντάρει» στον Μπαϊράμι

Εκτός από δουλειά στο συγκεκριμένο κομμάτι, ο Αναστασίου ποντάρει πολλά στον Εμίρ Μπαϊράμι. Όπως και να το κάνουμε, ο διεθνής Σουηδός είναι ο μοναδικός του «πράσινου» ρόστερ που μπορεί να αξιοποιήσει τις «νεκρές» μπάλες με το καλό αριστερό που διαθέτει. Κακά τα ψέμματα, ο Πράνιτς δεν έχει βοηθήσει παρά ελάχιστα σε αυτό το κομμάτι ενώ και ο Νάνο δεν είναι αξιόπιστη λύση.

Ο Μπαϊράμι επιστρέφει από τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε, έχοντας μεγάλη όρεξη να δώσει απαντήσεις, χωρίς να υποφέρει από το πρόβλημα στη μέση που τον οδήγησε στο χειρουργείο. Ο ίδιος, μάλιστα, είχε υποσχεθεί στην Ολλανδία το καλοκαίρι πως «θα βάλω πέντε γκολ από στημένα» και μένει να αποδείξει την εμπιστοσύνη που έχει στις δυνατότητες του...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα