«Στον μεγαλύτερο σύλλογο του κόσμου»

«Στον μεγαλύτερο σύλλογο του κόσμου»

Δημήτρης Βέργος
«Στον μεγαλύτερο σύλλογο του κόσμου»

bet365

Ο Κάρλο Αντσελότι παρουσιάστηκε επίσημα από τη Ρεάλ Μαδρίτης και τόνισε ότι είναι τιμή του που αναλαμβάνει τις τύχες του μεγαλύτερου συλλόγου του κόσμου.

Την αρχή στην παρουσίαση του Ιταλού προπονητή έκανε ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος καλωσόρισε τον Αντσελότι πλέκοντας του το εγκώμιο, υπενθυμίζοντας του ωστόσο το πόσο απαιτητικός είναι ο σύλλογος του οποίου ο Ιταλός τεχνικός αναλαμβάνει τα ηνία.

«Ξεκινάμε μια καινούργια εποχή με τον Κάρλο Αντσελότι ως τεχνικό της Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι ένας προπονητής που ξέρει να διαχειρίζεται τα αποδυτήρια στο υψηλότερο επίπεδο και εδώ και πολλά χρόνια είχα ένα όνειρο, να τον φέρω στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Αντσελότι είναι συνηθισμένος να κάθεται σε πολύ απαιτητικούς πάγκους, αλλά θα πρέπει να ξέρει πως τίποτα δεν θα είναι σαν αυτό που θα ζήσει στη Ρεάλ Μαδρίτης», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πέρεθ καλωσορίζοντας τον Αντσελότι στο Μπερναμπέου.

Από τη μεριά του ο 54χρονος τεχνικός εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι οι άνθρωποι της Ρεάλ τον εμπιστεύτηκαν στο τιμόνι της ομάδας και υποσχέθηκε πως θα προσπαθήσει να αποδώσει εξαιρετικό ποδόσφαιρο γιατί όπως δήλωσε αυτό ταιριάζει στον μεγαλύτερο σύλλογο του πλανήτη, όπως είναι η Ρεάλ Μαδρίτης.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ στον μεγαλύτερο σύλλογο του πλανήτη. Θέλω να ευχαριστήσω τον Φλορεντίνο Πέρεθ και τον Χοσέ Άνχελ που δούλεψαν πολύ για να με φέρουν εδώ. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω και την Παρί Σεν Ζερμέν για τον καιρό που βρισκόμουν εκεί. Ο μεγαλύτερος σύλλογος του κόσμου πρέπει να κερδίζει παίζοντας θαυμάσιο ποδόσφαιρο. Παραδοσιακά ο σύλλογος έπαιζε επιθετικό και όμορφο ποδόσφαιρο. Πάμε να δουλέψουμε μαζί για να δώσουμε ένα ποιοτικό ποδόσφαιρο στους φίλους της ομάδας. Ό,τι χρειάζομαι το έχω εδώ. Έχω την υποστήριξη του προέδρου και των οπαδών. Αυτή η σεζόν θα είναι η σεζόν της Ρεάλ Μαδρίτης», τόνισε ο Αντσελότι.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα