Τέλος ο Αναστασιάδης, πάει για Ουζουνίδη

Gazzetta team
Τέλος ο Αναστασιάδης, πάει για Ουζουνίδη

bet365

Ο Πλατανιάς αποφάσισε να μην περιμένει άλλο τον Άγγελο Αναστασιάδη και ανακοίνωσε στον έμπειρο τεχνικό το τέλος της συνεργασίας. Πάει για Ουζουνίδη.

Μπορεί στον Πλατανιά όλο αυτό το διάστημα να περίμεναν την απάντηση του Άγγελου Αναστασιάδη αλλά φαίνεται πως κουράστηκαν να την περιμένουν και αποφάσισε να τελειώσουν την συνεργασία με τον Έλληνα τεχνικό. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Στέλιος Βαρουξάκης επικοινώνησε με τον Άγγελο Αναστασιάδη, και αφού τον ευχαρίστησε για την προσφορά του στην ομάδα του γνωστοποίησε ότι δεν πρόκειται να συνεχιστεί η συνεργασία τους.

Μάλιστα, ο πάγκος των Χανιωτών δεν πρόκειται να μείνει για πολύ κενός, αφού ήδη έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο Ουζουνίδης αποχώρησε πριν από λίγο καιρό από την Ξάνθη και ήταν το Νο1 στην λίστα του Πλατανιά για να αντικαταστήσει τον Άγγελο Αναστασιάδη κι εντός της ημέρας δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα