Ψάχνουν πόρους στη Χαλκίδα

Gazzetta team
Ψάχνουν πόρους στη Χαλκίδα

bet365

Προσπάθεια για ανεύρεση οικονομικής βοήθειας κάνουν οι οργανωμένοι και παλαίμαχοι παίκτες της Χαλκίδας προκειμένου ο Βασίλης Ταρνανάς να παραμείνει στην προεδρία του συλλόγου.

Ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας της Εύβοιας αποτελεί εδώ και 4 χρόνια και τον μοναδικό χρηματοδότη των «νερατζούρι». Ο έμπειρος παράγοντας έκανε γνωστό πως σε περίπτωση που δεν έχει βοήθεια δεν πρόκειται να ξανασχοληθεί με τα διοικητικά του συλλόγου.

Για το λόγο αυτό ο Σύνδεσμος Φιλάθλων 'Τρελά Νερά' έχει προγραμματίσει για σήμερα ανοικτή Γ.Σ.με στόχο το να βρεθούν τρόποι προκειμένου να βοηθηθεί ο γνωστός επιχειρηματίας σχετικά με το διοικητικοοικονομικό κομμάτι.

Στο σημείο αυτό να προσθέσουμε πως τόσο οι οργανωμένοι όσο και ορισμένοι παλαίμαχοι παίκτες του ευβοιώτικου συλλόγου προσπαθούν να βρουν τρόπο οικονομικής ελάφρυνσης προκειμένου ο γνωστός επιχειρηματίας να παραμείνει στον διοικητικό θώκο και να οδηγήσει την ομάδα με ασφάλεια στην προσπάθεια της στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Όποιες πάντως κι αν είναι οι εξελιξεις για τους νησιώτες τόσο στο διοικητικό όσο και στο αγωνιστικό κομμάτι (άγνωστο το τι μέλει γενέσθαι σχετικά με την παραμονή του Μιχάλη Κασάπη) θα δρομολογηθούν μετά το Πάσχα.

 

Τελευταία Νέα