Νοvileague με Λιντς-Λίβερπουλ και Μπάμφορντ

Gazzetta team
Νοvileague με Λιντς-Λίβερπουλ και Μπάμφορντ

bet365

Επιστροφή στην Premier League για τον διαγωνισμό της Novibet με την αναμέτρηση της Λιντς με την Λίβερπουλ.

Μετά τη χθεσινή νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού, η Novileague ταξιδεύει και πάλι στην Ευρώπη με σημερινό προορισμό την Αγγλία και την αναμέτρηση της Λιντς με την Λίβερπουλ.

Ξεκινά από σήμερα στη νέα Novileague

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, καθώς έχουν χτίσει στα τελευταία του παιχνίδια ένα σερί τριών συνεχόμενων νικών, εκ των οποίων η τελευταία ήταν στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι.

Από την άλλη, οι «κόκκινοι» που παρουσιάζουν πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους και έχουν ακόμα... νωπή τον αποκλεισμό από την Ρεάλ Μαδρίτης, θέλουν να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για εξασφάλιση ενός εισιτηρίου που οδηγεί στο Champions League.

Στην προσπάθειά τους αυτή, έχουν σύμμαχο την παράδοση, καθώς στις 10 τελευταίες αναμετρήσεις τους με την Λιντς, έχουν 7 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα. Αυτή μάλιστα ήταν στις 13 Απριλίου του μακρινού 2001.

Γράψε τη δική σου ιστορία σε έναν από τους μεγαλύτερους Cash διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!

Εμείς όμως θα πάμε κόντρα και θα επιλέξουμε τη νίκη των γηπεδούχων με 2-1 και σκόρερ των Μπάμφορντ.

Στις βαθμολογίες τώρα... Σε αυτή με το ακριβές σκορ, γίνεται ένα μικρός χαμός, καθώς η πρώτη θέση έχει γεμίσει με 2 σωστές προβλέψεις, ενώ στους σκόρερ υπάρχουν 8 παίκτες με 5 σωστές επιλογές.

Αξίζει να σημειωθεί πως όποιος δεν έχει μπει ακόμα στη Νοvileague μπορεί να συμμετάσχει ακόμα και σήμερα. Κι αυτό γιατί κάθε 20 αγωνιστικές έχουμε νέο μίνι πρωτάθλημα που δίνει επιπλέον 20.000 ευρώ για όποιον τερματίσει πρώτος στο ακριβές σκορ αλλά και σε αυτόν που θα τερματίσει πρώτος στην κατηγορία σκόρερ (από 2.000 ευρώ θα πάρουν οι δεύτεροι στα συγκεκριμένα μίνι πρωταθλήματα).

Για τον Διαγωνισμό ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις | Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν και δεν απαιτείται συμμετοχή στα παίγνια

 

Τελευταία Νέα