Novileague με Γαλλία-Ουκρανία και Μπαπέ

Gazzetta team
Novileague με Γαλλία-Ουκρανία και Μπαπέ

bet365

Διήμερο προκριματικών Παγκοσμίου Κυπέλλου ξεκινάει στη Novileague, με αφετηρία το Γαλλία-Ουκρανία.

Μετά το διάλειμμα δύο ημερών, η 3η περίοδος της Novileague επιστρέφει σήμερα με τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και την αναμέτρηση της Γαλλίας με την Ουκρανία.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως ο διαγωνισμός της Novibet τόσο για αυτό το παιχνίδι, όσο και για το αυριανό της Ισπανίας με την Ελλάδα έχει μία νέα προσφορά με 50 ευρώ για τους νικητές.

Ξεκινά από σήμερα στη νέα Novileague

Στο αποψινό παιχνίδι τώρα, η Γαλλία είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της 1ης θέσης στον όμιλο με Φιλανδία, Βοσνία, Καζακστάν και Ουκρανία, ενώ στα υπέρ της είναι και το γεγονός πως «Σταντ Ντε Φρανς» δεν έχει χάσει ποτέ σε προκριματικά, είτε αυτά είναι Παγκοσμίου, είτε Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, από το 2013.

Η Ουκρανία αν και δείχνει σταθερά σημάδια βελτίωσης τα τελευταία χρόνια, εξακολουθεί να είναι το αουτσάιντερ σε αυτή την αναμέτρηση.

Για αυτό και εμείς θα πάμε νικητές τους «τρικολόρ» με 3-0 και σκόρερ, τον Κιλιάν Μπαπέ που είναι ο τρίτης στην σχετική λίστα της ομάδας του με 16 τέρματα, πίσω από τους Ζιρού (44) και Γκριεζμάν (33).

Στις βαθμολογίες τώρα, γίνεται ένας μικρός χαμός... Σε αυτή με το ακριβές σκόρερ υπάρχουν τουλάχιστον παίκτες με 3 σωστές προβλέψεις, ενώ σε αυτή με τους σκόρερ άλλοι τόσοι με 4 σωστές επιλογές.

Γράψε τη δική σου ιστορία σε έναν από τους μεγαλύτερους Cash διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!

Για τον Διαγωνισμό ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις | Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν και δεν απαιτείται συμμετοχή στα παίγνια

 

Τελευταία Νέα